Quantcast
THE STREAM

Μια Ελληνική Γιουροβίζιον με Ελληνικούς Έλληνες οραματίστηκε ο Κασιδιάρης στη Βουλή

Τι να κάνουμε όμως που όλες οι κοινωνικές ομάδες τάσσονται υπέρ της Φουρέιρα


THE NEWSROOM · 11 Μαΐου 2018

Εξαιρετικά ανήσυχος και ταραγμένος εμφανίστηκε για άλλη μια φορά στη βουλή ο χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί σχετικά με τα τεκταινόμενα της Eurovision, λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό της ελληνικής αποστολής από τον τελικό, ενώ μάλιστα η αποστολή της Κύπρου με την Ελένη Φουρέιρα είναι ένα από τα φαβορί για την φετινή διοργάνωση.

Ο γνωστός υπόδικος της Χρυσής Αυγής, ξεδίπλωσε από τα έδρανα της βουλής το (όπως πάντα ρατσιστικό) όραμά του για μια 100% ταγματασφαλίτικη ελληνική γιουροβίζιον και για μια 100% ελληνική SuperLeague που θα αποτελείται από ελληνικούς Έλληνες και όχι από κάτι «αποτυχημένους ποδοσφαιριστές» και κάτι «λαμόγια τραγουδίστριες».

«Βλέπετε ποιοι είναι οι Αλβανοί, βλέπετε την περίπτωση της Eurovision που διαφημίζεται μια τραγουδίστρια που έλεγε δεν είναι Αλβανίδα. Έλεγε ότι είναι από τη Γουατεμάλα, την Νικαράγουα, …..και όλοι αυτοί… κάτι αποτυχημένοι ποδοσφαιριστές Αλβανοί, κάτι λαμόγια τραγουδίστριες, που πιάνουν λεφτά στην Ελλάδα, γιατί εδώ υπάρχουν πολλά κορόιδα. Αρχίζουν μετά να φοράνε μπλουζάκια του UCK, μπλουζάκια της Αλβανίας. Όποιος πιστεύει σε αυτά και διαφημίζει τη μεγάλη Αλβανία, έξω από την Ελλάδα»

Παρά το ρατσιστικό παραλήρημα του Ηλία Κασιδιάρη, φαίνεται ότι όλες οι κοινωνικές ομάδες στη Ευρώπη τάσσονται υπέρ του φετινού τραγουδιού της Κύπρου, αφού η Ελένη η Φουρέιρα αυτή τη στιγμή πλασάρεται πρώτη στις αποδόσεις των στοιχηματικών.

 

Φ Ο Κ Ο <3

Best of internet