Quantcast

Ελπίδες για το μέλλον της ανθρωπότητας δίνει η ακύρωση του Transformers 6

Φτάνει

THE NERDSTREAM

23 Φεβρουαρίου 2018

Αν ο κόσμος σας φαίνεται μοχθηρός, απειλητικός, βάναυσος, χωρίς καμία νότα αισιοδοξίας για το ζοφερό μέλλον που μας περιμένει, τότε μάλλον έχετε δίκιο. Παρ’ όλα αυτά, πάντα μια μικρή αλλά γενναία ηλιαχτίδα καταφέρνει να τρυπώσει μέσα στο πηχτό σκοτάδι και να φέρει μια γλυκιά μελωδία στ’ αυτά των ανθρώπων που έχουν ακόμα το ψυχικό σθένος να την ακούσουν. Μια τέτοια ηλιαχτίδα είναι και το νέο ότι το Transformers 6, δηλαδή το επόμενο ανοσιούργημα που ετοίμαζε ο Michael Bay, ακυρώθηκε.

Έτσι μας λέει τουλάχιστον το ρεπορτάζ του Cinema Blend, σύμφωνα με το οποίο η ταινία που ήταν προγραμματισμένη για το 2019 έφυγε από τον κατάλογο με τα επερχόμενα projects των Hasbro-Paramount. Αντίθετα, αναμένεται πώς θα προχωρήσει σε reboot του κινηματογραφικού franchise στο μέλλον – ελπίζουμε χωρίς τον Bay, μπας και δούμε επιτέλους κανένα κινηματογραφικό Transformers που να συγκρίνεται έστω με την animated ταινία των 80s.

Από την άλλη, τουλάχιστον το Bumblebee, δηλαδή το spin-off που αναμένεται στα τέλη του ’18, έχει κάποιες ελπίδες να μην είναι εντελώς σκατά, αφού ο Bay περιορίζεται στον ρόλο του παραγωγού και την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Travis Knight, ο οποίος πρόπερσι μας χάρισε το υπέροχο animated ντεμπούτο του, Kubo & the Two Strings. Παράλληλα, η Hasbro θα συνεχίσει να προσπαθεί να μεταφέρει ό,τι παιχνίδι υπάρχει στην μεγάλη οθόνη, ετοιμάζοντας νέες ταινίες GI Joe και Micronauts για το 2020, αλλά κι ένα Dungeons & Dragons για το 2021.

Best of internet