Quantcast

Για φόνο περιστεριού κατηγορείται ο Michael Bay, αθώος δηλώνει ο σκηνοθέτης

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης στην Ιταλία, όπου ο Bay γύρισε το 6 Underground το 2018

THE NERDSTREAM

16 Ιανουαρίου 2023

O Michael Bay, απόλυτος AMERICA FUCK YEAH σκηνοθέτης και γνωστός λάτρης των κουλ εκρήξεων από τις οποίες οι ήρωες απομακρύνονται σε slow motion χωρίς να τις κοιτούν, έχει κάπως αλλόκοτα μπλεξίματα πλέον με την ιταλική δικαιοσύνη. Για την ακρίβεια, κατηγορείται για τον θάνατο ενός περιστεριού, και τα περιστέρια στην Ιταλία αποτελούν προστατευόμενο είδος, σε περίπτωση που απορούσατε.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του The Wrap που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες, πίσω στο 2018, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του 6 Underground στη Ρώμη, ένα περιστέρι συγκρούστηκε με τον εξοπλισμό του σετ και σκοτώθηκε: κάποιος τεχνικός φωτογράφισε το άτυχο πουλί και το έδωσε στους μπάτσους, με αποτέλεσμα ο Bay να βρίσκεται τώρα κατηγορούμενος για την υπόθεση.

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης αρνείται σθεναρά τις κατηγορίες και διατρανώνει σε κάθε τόνο την αθωότητά του: “Είμαι γνωστός φιλόζωος και παθιασμένος ακτιβιστής για την προστασία των ζώων. Κανένα ζώο που πήρε μέρος στην παραγωγή δεν υπέστη την παραμικρή βλάβη, όπως σε καμιά άλλη παραγωγή στην οποία έχω δουλέψει τα τελευταία 30 χρόνια. Έχουμε ξεκάθαρα αποδεικτικά σε βίντεο, μια πληθώρα μαρτύρων και υπευθύνων ασφαλείας που μας απαλλάσσουν από αυτούς τους ισχυρισμούς, απέναντι σε μία φωτογραφία ενός παπαράτσι που παρουσιάζει μια ψεύτικη ιστορία.”

Η υπόθεση αναμένεται να πάρει πολύ σύντομα τον δρόμο της εκδίκασης, και φυσικά θα είμαστε εδώ για να σας κρατήσουμε ενήμερους με ψύχραιμο και αντικειμενικό δικαστικό ρεπορτάζ για αυτόν τον τυχαίο (;) θάνατο ενός περιστεριού.

Best of internet