Quantcast

Ma Rainey’s Black Bottom: Αυτό είναι το trailer της τελευταίας ταινίας που πρόλαβε να γυρίσει ο Chadwick Boseman

Κι ελπίζουμε να καταφέρουμε να τον αποχαιρετίσουμε στη μεγάλη οθόνη, όχι τη μικρή του Netflix

THE NERDSTREAM

20 Οκτωβρίου 2020

Πέρασαν ήδη σχεδόν δύο μήνες από τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατο του Chadwick Boseman που έφυγε αιφνιδιαστικά από την ζωή σε ηλικία 43 ετών έπειτα από μια μη-δημοσιοποιημένη μάχη 4 χρόνων με τον καρκίνο. Μιλάμε για έναν ηθοποιό συμπαθέστατο κι αξιοπρεπέστατο, ο οποίος θα μείνει για πάντα γνωστός ως Black Panther του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

Εκτός αυτού του ρόλου, βέβαια, ο Boseman είχε δώσει δύο υπέροχες ερμηνείες ως Jackie Robinson και James Brown στα 42 και Get On Up αντίστοιχα, ενώ φέτος τον είδαμε επίσης σε έναν ρόλο-κλειδί στο Da 5 Bloods του Spike Lee. O Boseman λοιπόν πρόλαβε να γυρίσει και μια τελευταία ταινία πριν τον θάνατό του, και τώρα είμαστε κοντά στο να την δούμε.

Πρόκειται για το Ma Rainey’s Black Bottom, μια ιστορία για την θρυλική μαύρη τραγουδίστρια Ma Rainey, την επονομαζόμενη Mother of the Blues. Πρόκειται για μια μεταφορά του ομώνυμου θεατρικού έργου που μεταφέρει το κοινό στο Σικάγο της δεκαετία του ’20, των λεγόμενων Roaring Twenties, με την Viola Davis στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σ’ αυτήν την ταινία λοιπόν θα δούμε τον Boseman στον συμπρωταγωνιστικό ρόλο του Levy, του φιλοδοξου τρομπετίστα της Ma Rainey. Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 18 Δεκεμβρίου, αλλά ελπίζουμε στο μεταξύ η πλατφόρμα να το βγάλει και στις αίθουσες πριν την streaming πρεμιέρα. Τσεκάρετε παρακάτω το ολόφρεσκο trailer:

Best of internet