Quantcast

Ήδη ετοιμάζει νέα ταινία για το Netflix ο Spike Lee, με πρωταγωνιστή τον Chadwick Boseman

Ο BlacKkKlansman συναντάει τον Black Panther, αν θέλετε

THE NERDSTREAM

19 Φεβρουαρίου 2019

Γενικά, όσο να πεις, μέχρι τώρα το Netflix δεν φημιζόταν για τις κινηματογραφικές του παραγωγές. Ναι, είχε πού και πού καμιά καλή ταινία τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ως επί το πλείστον είχε σαβούρες. Βέβαια, μέσα στον τελευταίο χρόνο έχει κάνει ένα αρκετά δυνατό ντου. Είχε Orson Welles, είχε Alfonso Cuaron, είχε αδερφούς Coen, είχε Steven Soderbergh, ενώ σύντομα θα έχει και Martin Scorsese. Με λίγα λόγια, προσελκύει πλέον μεγάλους σκηνοθέτες, γιατί λεφτά αφού.

Ο Spike Lee, λοιπόν, έναν χρόνο μετά το BlacKkKlansman που χαιρετίστηκε ως η πολυαναμενόμενη επιστροφή του στις καλές ταινίες, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην σκηνοθετική καρέκλα για μια νέα ταινία μεγάλου μήκους. Ο τίτλος της θα είναι Da 5 Bloods, και πρωταγωνιστής θα είναι ο Chadwick Boseman, ο οποίος προφανώς έρχεται με φόρα μετά την γιγάντιων διαστάσεων επιτυχία του Black Panther.

Ακόμα δεν είναι γνωστά και πολλά πράγματα για την ταινία, εκτός από το σημαντικότατο γεγονός ότι θα είναι ένα είδος reboot της καμένης και ξεχασμένης 80s κωμωδίας με τον τίτλο The Wrong Guys, το οποίο θα γραφτεί από τον ίδιο τον Lee και τον συχνό συνεργάτη του, Kevin Willmott. Για την ιστορία, πάντως, δεν είναι η πρώτη συνεργασία του Lee με το Netflix, αφού πριν από δύο χρόνια ο σκηνοθέτης γύρισε εκεί ένα τηλεοπτικό reboot του κινηματογραφικού του ντεμπούτου, She’s Gotta Have It, το οποίο μάλιστα ήταν αξιοπρεπέστατο.

Best of internet