Quantcast

Διάλεξε εσύ τον επόμενο James Bond, τώρα που γυρίζει

Οι μνηστήρες είναι πολλοί, ψήφισε τον καλύτερο

THE NERDSTREAM

26 Φεβρουαρίου 2019

Αν υπάρχει κάτι, φίλες και φίλοι, που να συγκρίνεται με το drama της διαδοχής του Ben Affleck στον ρόλο του Batman, αυτό είναι το drama της διαδοχής του Daniel Craig στον ρόλο του James Bond. Ναι, οι κλασικοί ανδρικοί ήρωες της οθόνης, με τους οποίους μεγάλωσαν γενιές και γενιές, ζορίζονται κάπως αυτόν τον καιρό.

Ο Daniel Craig έχει δηλώσει καιρό τώρα πως θα κρεμάσει τα γκατζετάκια του και θα αποσυρθεί από τον ρόλο, κι έκτοτε έχει γίνει μέγας σαματάς. Ο Idris Elba έμοιαζε κοντά στο να γίνει ο νέος 007, μετά πιστολιάστηκε το σενάριο – με την ίδιο να σπάει πλάκα με τους fans. Ο Pierce Brosnan, πρώην πράκτωρ κι ο ίδιος, είχε δείξει τον Tom Hardy ως άξιο συνεχιστή της παράδοσης. Αυτές τις μέρες, ακούγεται έντονα το όνομα του Tom Hiddleston.

Κι ενώ οι φημολογία δίνει και παίρνει (μαζί με τα στοιχηματζίδικα φυσικά),  μαζέψαμε τα 8 επικρατέστερα ονόματα που ακούστηκαν περισσότερο για τον ρόλο όλον αυτόν τον καιρό και καλούμε εσάς, αγαπητοί αναγνώστες κι αγαπητές αναγνώστριες να ψηφίσετε χωρίς φόβο αλλά με πάθος και να αναδείξετε τον επόμενο James Bond της μεγάλης οθόνης.

3270

Tom Hardy

2023

Idris Elba

1433

Cillian Murphy

1173

Tom Hiddleston

550

Henry Cavill

509

Richard Madden

428

James Norton

161

Aidan Turner

Best of internet