Quantcast

Διάλεξε εσύ τον επόμενο Batman, αφού η ίδια η DC δυσκολεύεται

Οι μνηστήρες είναι πολλοί, ψήφισε τον καλύτερο

6 Φεβρουαρίου 2019

Ο θρύλος λέει, φίλοι και φίλες, πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή στο σινεμά στην ζωή για έναν ηθοποιό από το να υποδυθεί τον Bruce Wayne, τον άνθρωπο νυχτερίδα, τον σκοτεινό ιππότη – τον Batman. Η ατσάλινη λογική μας λέει πως δεν υπάρχει άνδρας ηθοποιός μεταξύ 30 και 50 ετών στο Χόλιγουντ που να μην έχει φαντασιωθεί τον εαυτό του ως Batman, συνήθως προβάροντας την βραχνή απειλητική φωνή του, δηλαδή το ύψιστο όπλο του σκοτεινού ιππότη.

Η αλήθεια είναι ότι, εν γένει, υπήρξαμε τυχεροί στις αναπαραστάσεις του Batman στη μεγάλη οθόνη. Φυσικά, στις καρδιές μας ο Michael Keaton των ταινιών του Tim Burton παραμένει αξεπέραστος, αλλά αγαπήσαμε τόσο το campiness του George Clooney όσο και την αγριάδα του Christian Bale. ΟΚ, ο Val Kilmer ήταν αδιάφορος, κανείς δεν ασχολείται. Όταν, λοιπόν, το 2016 ο Ben Affleck ξεκίνησε την δική του σταδιοδρομία ως Batman, ήμασταν απ’ αυτούς που τον στήριξαν τα μάλα.

Και πράγματι, ο Affleck ήταν καλός ως Batman, και για την ακρίβεια ήταν ένα από τα λίγα καλά στοιχεία των Batman v. Superman και Justice League, που κατά τ’ άλλα ήταν μετριότατες ταινίες. Ο άνθρωπος όμως δεν γούσταρε, ήταν εμφανές ότι είχε ξενερώσει με το DCEU, και τελικά την προηγούμενη βδομάδα κατάφερε επιτέλους να αποδεσμευτεί από τον ρόλο του Bruce Wayne, αφού προηγουμένως είχα αποσυρθεί κι από την σκηνοθεσία της επερχόμενης solo ταινία του ανθρώπου νυχτερίδα.

Κι όπως είναι προφανές, η κούρσα για την διαδοχή έχει ξεκινήσει, αφού είναι πολλοί εκείνοι που λιγουρεύονται τη στολή και τα μπιχλιμπίδια του Batman. Κάποιοι από αυτούς έχουν αυτοπροταθεί ως Bruce Wayne πριν ακόμα την αποχώρηση του Affleck. Κάποιοι άλλοι φημολογείται εδώ και καιρό πως προαλείφονται για τον ρόλο. Κάποιοι άλλοι αποτελούν τα φαβορί των στοιχηματικών, που προφανώς έχουν αρχίσει να δέχονται στοιχήματα για τον επόμενο Batman.

Έτσι, λοιπόν, μαζέψαμε τα 8 επικρατέστερα ονόματα που ακούγονται για τον ρόλο του Batman (και προσθέσαμε επίσης 2 εξαιρετικές δικές μας επιλογές, μαντέψτε ποιες) και καλούμε εσάς, αγαπητοί αναγνώστες κι αγαπητές αναγνώστριες να ψηφίσετε χωρίς φόβο αλλά με πάθος και να αναδείξετε τον επόμενο Bruce Wayne της μεγάλης οθόνης.

2029

Jon Hamm

1573

Jake Gyllenhaal

698

Tommy Wiseau

553

Kit Harington

354

Ryan Gosling

335

Joseph Gordon-Levitt

210

Abed

189

Daniel Kaluuya

176

Will Smith

138

Riz Ahmed

Best of internet