Quantcast
ADVERTORIALS

Tην Παρασκευή τo Senza κάνει opening στην υπόγα με τούμπανο ήχο και αναμένεται να γίνει το καμός

Και ο Herodot; Και ο Μr. Roussos; Και ο ΝΤΕΙΒΙΝΤ; Και ο Leon Segka; Όλοι στο διπλό πάρτι του Senza.


LUBEN CREW · 11 Νοεμβρίου 2015

Tην Παρασκευή 13 Νοεμβρίου ξανανοίγει η υπόγα του Senza και οι DJs Ηerodot και Mr. Roussos αναλαμβάνουν να μας σερβίρουν σοβαρά ηλεκτρονικά beats ενώ στο ισόγειο παίζει πάρτι του En Lefko με τους ΝΤΕΙΒΙΝΤ και Leon Segka. To καμός σα να λέμε.

12193641_1108133245863840_4812944883436063224_n

Ακολουθούν λεπτομέρειες για το Lineup:

herodot

Ο Herodot είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους DJs της Ρουμανικής underground σκηνής και ιδιαίτερα γνωστός για τα πολύωρα sets του. Έχει εμφανιστεί από το Sunwaves μέχρι και το Club Der Visionaere κερδίζοντας έτσι τεράστια ποσά της αξιοπιστίας και αποδοχής του κοινού της ηλεκτρονικής μουσικής. Ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι το 2004 μαζί με τους καλούς του φίλους El Cezere και Kozo, και κατάφερε να αναπτύξει ένα ακριβές δυναμικό στυλ με ισχυρές επιρροές από Rhythm & Sound, Cadenza, Rhadoo, Cypres Hill and Zip. Το 2006 ασχολήθηκε με την διοργάνωση πάρτυ κάτω από το brand Dot Music. Ο Herodot έχει μοιραστεί τα deck με καλλιτέχνες όπως οι Ricardo Villalobos, Zip, Arpiar, Valentino Kanzyani, Daniel Bell, Onur Özer και άλλοι. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, ασχολήθηκε με την παραγωγή και η πρώτη επιτυχία ήρθε όταν συνάδελφοί του Arpiar συμπεριέλαβαν track του στο mix για τα 10 χρόνια του Circoloco. Ο ίδιος, μετά το επερχόμενο release του στο δικό του label, Unanim, μαζί με τον Piticu, υπόσχεται ότι δεν θα σταματήσει εδώ.

FB
Soundcloud

Mr.-Roussos-788x336

Με καταγωγή από το νησί της Κρήτης ο Mr. Roussos ή αλλιώς Ρούσσος Σηφάκης είχε επηρεαστεί από την δισκοθήκη του πατέρα του από τα πρώτα του χρόνια. Ξεκίνησε τη συλλογή βινυλίου από την ηλικία των 14 επηρεασμένος απο την House & Techno μουσική σκηνή που έκανε τα πρώτα βήματα της στην Ευρώπη εκείνη την περίοδο. Στην ηλικία των 15 έπαιξε μουσική για πρώτη φορά μπροστά σε ένα ακροατήριο σε μια παράνομη αποθήκη με αποτέλεσμα να κάνει εντύπωση και να κερδίσει την αναγνώριση στην τοπική σκηνή. Από εκείνο το σημείο το DJ’ing και η συλλογή δίσκων παραμένει πάθος του μέχρι και σήμερα.Το επόμενο βήμα ήταν να προωθήσει την μουσική που υποστήριζε με την διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 90 με αποτέλεσμα να κερδίζει τη φήμη ως ένα από τους βασικούς παράγοντες στην προώθηση της dance μουσικής του νησιού. Ήταν θέμα χρόνου από τότε να κάνει αισθητή την παρουσία του σε clubs και parties από άλλες περιοχές της Ελλάδας. Από το 2010 ξεκίνησε την συνεργασία του με συνεχείς εμφανίσεις ως resident Dj για το Six Dogs στην Αθήνα. Το 2012 συντέλεσε στην δημιουργία του Revolt! που κατάφερε να γίνει ένα από τα κορυφαία underground concepts στην Ελλάδα Όλο αυτό το διάστημα έχει μοιράστεί τα decks με καλλιτέχνες όπως: ο Daniel Bell, Nina Kraviz, Thomas Melchior, Baby Ford, Jichael Mackson, Shonky, Eric Cloutier, Exos, Lowris, Ion Ludwig, Praslea, Julietta, Barac, Martinez, Adil Hiani, Kreon, Herodot, Cristi Cons, Alex Celler, Raresh, Vid, Terry Francis και πολλούς άλλους…
Το μουσικό ύφος του δεν μπορεί να κατηγοριοποιηθεί σε ένα συγκεκριμένο στύλ . Αυτο που καταφέρνει είναι να συνδυάζει το παλιό με το καινούργιο με ενα μοναδικό τρόπο που έχει ως αποτέλεσμα ένα εκλεκτικό mix με επιλογές απο House & Techno επιρροές.

Soundcloud

athenian149

Ο Γιώργος Mπακαλάκος aka NTEIBINT τα εφηβικά του χρόνια τα πέρασε σπουδάζοντας πιάνο και κρουστά συμφωνικής ορχήστρας στο Ωδείο Αθηνών, στη συνέχεια σπούδασε Γεωγραφία, κάνοντας και ένα μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές – Σχεδιασμό και Ανάπτυξη του Χώρου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του γεννήθηκε και ο ΝΤΕΙΒΙΝΤ, ένα project ηλεκτρονικής μουσικής, με κυκλοφορίες στην Warp Records (UK), Kitsuné (FR), Eskimo (BE), Bang Gang 12” (AU) και μια σειρά από remixes για καλλιτέχνες όπως ο Jamie Lidell, Chet Faker, The Rapture κ.α.

iop

Ο Leon Segka μουσικος παραγωγος και DJ με 20ετη σταθερη παρουσια ερχεται με τα βινυλια του για πρωτη φορα στα decks του Senza, Η μουσικη και οι παραγωγες του ως Leon Segka η Joalz , παντα με τον δικο του ξεχωριστο ηχο, λαμβανουν ευρειας αποδοχης απο μουσικους παραγωγους & δισκογραφικες εταιριες οπως οι Andrew Weatherall , Fabric Publishing, Ricardo Villalobos, Rough Trade Distribution.
O Leon Segka αυτον τον καιρο βρισκεται στην Αθηνα, παρουσιαζει καθε Σαββατο βραδυ απο τις 22¨00 – 00¨00 την ραδιοφωνικη εκπομπη Dualism ( Intersonik & Rodo Fm radio )
Eνω αναμενεται η κυκλοφορια του νεου αλμπουμ των Joalz παραλληλα τρεχει εναν νεο χωρο μουσικης, το Homcore.com.

Leonsegka.com
Joalz.com

——————————————————–

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου,  Senza (Λέκκα 23-25)
Είσοδος: 5 ευρώ

FB event

Best of internet