Quantcast
ADVERTORIALS

Το ανανεωμένο κατάστημα της Vans φέρνει την Καλιφόρνια στο The Mall Athens

Το flagship store της πασίγνωστης εταιρείας skate και street κουλτούρας ανακαινίστηκε με μοναδικό τρόπο και σας περιμένει


Διονύσης Παππάς · 21 Ιουλίου 2020

Ακόμη και το ταλαιπωρημένο 2020 γίνονται πραγματάκια, αγαπητές φίλες και φίλοι. Και έρχονται από ένα brand που έχει κάνει κάμποση διαδρομή στη δεύτερη πεντηκονταετία ζωής. Για την ακρίβεια, η Vans φέρνει καινούργιο concept store το οποίο υπάρχει μόνο σε άλλα δύο μέρη του κόσμου, στην Αγγλία και στην Αμερική, όταν η εταιρεία έχει πάνω από 2.000 καταστήματα παγκοσμίως. Εδώ είναι που ισχύει ότι ο παλιός είναι αλλιώς!

Γιατί από το μακρινό 1966, τότε που δημιούργησε το πρώτο της εργοστάσιο στο Anaheim της Καλιφόρνια, η Vans δεν είναι μία τυπική περίπτωση εταιρείας. Ακόμη κι αν το skate και η κουλτούρα του είναι εξίσου αναγνωρίσιμα στα Σεπόλια, στο Πεκίνο και στο Σαν Φρανσίσκο, κάποτε τα πράγματα ήταν πολύ πιο underground, χύμα, αυτοσχεδιαστικά και αλήτικα. Κι αν ακόμη οι skaters δε χρειάζεται πια να ψάχνουν άδειες πισίνες για να κάνουν τα κόλπα τους (αν είχατε την απορία για το πως προέκυψε το σλόγκαν «Off The Wall»), ο τρόπος που σκέφτονταν και έκαναν πράγματα επιβιώνει και εμπνέει.

Από το 1966 μέχρι σήμερα, είναι η κεντρική φιλοσοφία της Vans και των ανθρώπων που την ίδρυσαν, της οικογένειας Van Doren. Στο skate, στη μουσική, στην τέχνη, στη street κουλτούρα και σε όλα τα πράγματα που γουστάρουμε. Και τώρα, ένα touch από αυτή τη φιλοσοφία ήρθε και στα μέρη μας. Για την ακρίβεια, ήρθε για να ανανεώσει ριζικά το flagship κατάστημα της Vans στον πρώτο όροφο του The Mall Athens και να φέρει λίγο από τον αέρα ελεύθερης έκφρασης και δημιουργικότητας για τον οποίο είναι τόσο γνωστό το brand.

Όλα όσα ξέρετε και αγαπάτε από τη Vans (δηλαδή τα κλασικά της μοντέλα) αλλά και πολλά που δεν ξέρετε και περιμένουν να τα ανακαλύψετε (δηλαδή τα μοναδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που δημιούργησε με τις συνεργασίες της η εταιρεία), είναι εκεί. Ελάτε στο κατάστημα που να πούμε ξανά ότι έχει ένα ολόφρεσκο concept που έχει εφαρμοστεί σε ελάχιστα Vans stores, δείτε τα πιο κουλ πράγματα, ανακαλύψτε τα ίδια σας τα γούστα. Πιο ελεύθερα και πιο «Off The Wall» από ποτέ – γιατί το θέμα είναι να μην ξεχνάς ποτέ από που ξεκίνησες και από που πήρες το πρώτο και πιο σημαντικό σπρώξιμο!

Στο κάτω κάτω, λίγο είναι να φυσάει αέρας από Καλιφόρνια μεριά στο The Mall Athens;

Best of internet