Quantcast
ADVERTORIALS

Κάναμε άνω κάτω την Αθήνα για να καταγράψουμε τα 5 πιο κουλ πράγματα που βρήκαμε μπροστά μας

Η Αθήνα είναι μια πόλη γεμάτη υπέροχους ανθρώπους (όχι εμάς) και φανταστικά πράγματα και αποφασίσαμε να καταγράψουμε


LUBEN CREW · 10 Μαΐου 2019

Δεν ξέρουμε αν θα συμφωνήσουν όλοι με τον χαρακτηρισμό (είτε επειδή τη θεωρούν Γη της Επαγγελίας είτε επειδή τη θεωρούν Γκόθαμ), αλλά ο πιο περιγραφικός τίτλος για την αγαπημένη μας Αθήνα, η οποία ως γνωστόν είναι μία πόλη πέντε εκατομμυρίων, είναι το πιο cult μέρος του κόσμου.

Όσες φορές και να τη γυρίσεις (και ακόμη και ο πιο μπαρουτοκαπνισμένος ταχυδρόμος ή ταξιτζής θα διστάσει να το πει αυτό), η Αθήνα πάντα έχει ένα ολόφρεσκο θέαμα να σου προσφέρει, από το πιο cute μέχρι το πιο εξωφρενικό. Το εξασφαλίζουν αυτό οι εκατομμύρια άνθρωποι που θέλοντας και μη τη λένε σπίτι τους,  και οι εκρηκτικοί ρυθμοί που στο κάτω κάτω κάθε μεγαλούπολη που σέβεται τον εαυτό της διαθέτει – άμα θέλατε ησυχία και απομόνωση, υπάρχει και η ορεινή Καρδίτσα.

Κι επειδή this is our life now και η ζωούλα μας αυτή χρειάζεται καταγραφή, τα λαγωνικά του Luben αποφάσισαν να αξιοποιήσουν την κυκλοφορία του νέου Samsung Galaxy S10 για να σηκωθούν από ντιβάνια και καναπέδες και να τσεκάρουν με τα ίδια τους τα μάτια το πώς περνάει την ώρα του ο κόσμος εκεί έξω. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν απλά τρώμε μπέργκερ και το γράφουμε με κάμερα, έχουμε να πούμε ότι στο δικό μας βίντεο ο Σπύρος Διαμαντάρας κάνει ποδηλασία, χτυπάμε τατού, παίζουμε μπάσκετ, κάνουμε τραπίζ και το ρίχνουμε άμα λάχει και στα ζογκλερικά, έτσι για τη φάση.

Γιατί στο κάτω κάτω η φάση είναι (#DoWhatYouCant). Όλα με την ευγενική βοήθεια της super-steady κάμερας επαγγελματικού επιπέδου του νέου Samsung Galaxy-S10:

Best of internet