Quantcast
ADVERTORIALS

Η αμήχανη στιγμή που τρώμε τόσο χάλια που άγνωστοι μας στέλνουν στο γραφείο ταπεράκια

Όταν ξαφνικά ανοίγεις την πόρτα του γραφείου και κάποιος σου έχει στείλει ζεστό, σπιτικό φαγητό


LUBEN CREW · 26 Οκτωβρίου 2018

Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

Ποια είναι τα αποτελέσματα στον ανθρώπινο οργανισμό μετά από 8 συνεχόμενες εβδομάδες σουβλάκια; Είναι τα λαχανικά και οτιδήποτε πράσινο ένα παρωχημένο είδος διατροφής για τον εξελιγμένο Homo Sapiens; Πως επηρεάζουν την ταχύτητα του ντελίβερι οι απεργίες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς; Αν αφήσεις μια πέρκα στο ψυγείο για πάνω από ένα εύλογο χρονικό διάστημα, παίρνεις ΕΣΠΑ για πράσινη ανάπτυξη;

Όλα τα παραπάνω είναι κρίσιμα δημοσιογραφικά ερωτήματα που η ομάδα του Luben έχει ερευνήσει σε βάθος, όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύουμε μαζί στο ίδιο γραφείο, αγαπητοί φίλοι.

Μην ξεχνάμε επίσης τον ανθρώπινο παράγοντα: Δεν μείναμε στο απλό «τι οφείλω;» με τους ντελιβεράδες, γίναμε φίλοι γκαρδιακοί. Τους γνωρίσαμε με το μικρό τους όνομα, μάθαμε πως μεγάλωσαν, τις ανησυχίες τους, τα όνειρα τους για το μέλλον. Ήταν και είναι μια πλούσια εμπειρία.

Απο ό,τι φαίνεται η χάρη μας ξεπέρασε τα όρια της γειτονιάς και έφτασε στα αυτιά της Pitsos. Yep, της γνωστής Pitsos, αυτής με την οποία μεγάλωσες, αυτής που έψηνε τα γεμιστά της μαμάς σου, αυτής που από το φούρνο της έβγαζες το λαχταριστό γιουβετσάκι κάθε Κυριακή.

Τι συνέβη λοιπόν;

Κάποια μέρα -στο άκυρο- το κουδούνι του γραφείου χτύπησε και αυτή τη φορά δεν ήταν ο Τάκης, ο αδερφός μας, που θα μας έφερνε τα πιτόγυρα. Αλλά ήταν η Mamatsita με την ομάδα του #steiletaperaki που κράταγε στα χέρια της ταπεράκια με πεντανόστιμα μαγειρευτά φαγητά για όλη την ομάδα μας.

Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα

Τι είναι το #steiletaperaki; Είναι ένα ψηφιακό project στο οποίο ο χρήστης μπαίνει και δηλώνει τη
συμμετοχή του, στη συνέχεια επιλέγει το μαμαδίστικο φαγητό της ημέρας (π.χ. παστίτσιο, γεμιστά, κλπ.), το οποίο θέλει να πάει ως έκπληξη σε κάποιο δικό του πρόσωπο, π.χ. σε ένα φίλο του στη δουλειά. Ο παραλήπτης λαμβάνει το φαγητό της μαμάς μέσα στις επόμενες μέρες και ενημερώνεται για το ποιος του το έστειλε.

Φυσικά, το ποτένσιαλ είναι τεράστιο και γι’ αυτό έχουμε ήδη ξεκινήσει να βομβαρδίζουμε φίλους και γνωστούς για το trolling. Μπες και κάνε το ίδιο στο steiletaperaki.gr, γίνε η μαμά στη θέση της μαμάς του φίλου σου 🙂

Best of internet