Quantcast
ADVERTORIALS

Ποιοι είναι οι πιο διάσημοι Pepe αυτού του πλανήτη;

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας


29 Μαΐου 2018
Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

Βρήκαμε αυτό το site κάπου στο internet και αναρωτηθήκαμε γιατί να υπάρχει. Μετά μπήκαμε στον πειρασμό να ψάξουμε όντως τις καταβολές διάφορων ονομάτων και είχε γέλιο. Έχει λεπτομέρειες όπως το πως προφέρονται σε διάφορες γλώσσες, τα παρατσούκλια τους ή τους γυναικείους τους τύπους. Κάπου εκεί στο nickname του Joseph, το Pepe, δηλαδή, συνειδητοποιήσαμε ότι υπάρχουν πολλοί σ’ αυτόν τον ντουνιά και μάλιστα διάσημοι. Mη ρωτάτε γιατί, απλώς είχαμε άπλετο χρόνο.

Ο Pepé le pew

O γνωστός Γάλλος ερωτύλος-βρωμύλος, ο πιο κρυφός ανώμαλος των παιδικών σου χρόνων, το μαύρο cartoon κουνάβι με την άσπρη ρίγα που ψάχνει σαν τρελός το ταίρι του στο πρόσωπο μιας μαύρης γάτας που μάταια νομίζει ότι είναι κι εκείνη κουνάβι και την αποκαλεί “La belle femme skunk fatale”. Παράνοια; Παράνοια.

Ο Pep Guardiola

Ο πιο γνωστός Pep του σύμπαντος ακούει στο όνομα Ζοζέπ “Πέπ” Γκουαρδιόλα και φυσικά μιλάμε για τον Ισπανό που έχτισε την υπερομαδάρα της Μπαρτσελόνα. Θεωρείται δικαίως ως ένας από τους πιο καινοτόμους προπονητές στην Ευρώπη, είναι πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και της Ρόμα ενώ δοξάστηκε ουκ ολίγες φορές με την Εθνική Ισπανίας. Ο Πικέ έχει ‘πει για ‘κείνον «Η διαφορά είναι πως ο Πεπ δε σου δίνει απλά εντολές. Σου εξηγεί και γιατί πρέπει να το κάνεις».

Τα γυαλιά ηλίου Pepe Jeans 

Τα γυαλιά ηλίου της γνωστής μάρκας Pepe Jeans των οποίων η καινούργια συλλογή μας θυμίζει κάτι από λονδρέζικη ποπ κουλτούρα και μουσική σκηνή. Γεννημένη στο Portobello Road, στην καρδιά του Λονδίνου των 70s’, με easy-going σχέδια και έντονους καθρέφτες είναι τόσο “cool” όσο ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ. ΜΑΚΑΡΙ Pep Guardiola με γυαλιά Pepe κάποια στιγμή, παιδιά.

Η Πέππα το γουρουνάκι

Η Πέππα το γουρουνάκι, το σπαστικό καρτούν που απαγορεύτηκε στην Κίνα (ελπίζουμε και στην Ελλάδα) και για κάποιον λόγο λατρεύουν όλα τα παιδιά αυτού του κόσμου απλώς επειδή χοροπηδάει στις λάσπες παρέα με τον αδερφό της. Whatever.

Ο Pepe the Frog

Το δημοφιλές meme, ένας πράσινος ανθρωπόμορφος βάτραχος που πρωτοεμφανίστηκε στο κόμικ του Αμερικανού σκιτσογράφου Ματ Φιούρι και έγινε στα καλά του καθουμένου σύμβολο του κινήματος της Εναλλακτικής δεξιάς καθώς για κάποιον λόγο ενέπνευσε μια σωρεία ρατσιστικών memes. Από τότε, ο δημιουργός του Πέπε έχει εκδηλώσει δημόσια την απογοήτευση του για την χρήση του ως σύμβολο μίσους, ωστόσο, δεν νοιάζει κανέναν και συνεχίζουν να του αλλάζουν τα φώτα.

O Pepé the King Prawn

Ένας απ’ τους πιο γνωστούς και αστείους χαρακτήρες του Muppet Show ακούει κι εκείνος στο όνομα Pepé. Ο Ισπανός Pepino Rodrigo Serrano Gonzales με την βαριά προφορά και το επαναλαμβανόμενο “ΟΚ” αναπαράγει με χιούμορ όλα εκείνα τα στερεότυπα για τους λατίνους εραστές. Τις υπόλοιπες ώρες προσπαθεί με διάφορους τρόπους να εκμεταλλευτεί τους φίλους του αλλά απλώς καταλήγει να το μετανιώνει και να υπερισχύει το καλό μέσα του. Δικός μας.

Ο πορτογάλος ποδοσφαιριστής Πέπε

O Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Πέπε (με πλήρες όνομα Képler Laveran Lima Ferreira), αμυντικός στην Μπεσίκτας και πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ο οποίος συχνά-πυκνά μπαίνει στο στόχαστρο των media λόγω των…συνεχών κοκορομαχιών του. Στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα τα ‘σπασε με τον Ντάνι Άλβες και αποβλήθηκε ενώ την επόμενη χρονιά και πάλι σε αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ο Πέπε πάτησε τον Λιονέλ Μέσι και πολλοί τον καταδίκασαν. Να πούμε πάντως πως είναι αρκετοί εκείνοι που είναι #teamPepe ενώ υπήρξε αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους 10 σέντερ μπακ στον κόσμο την τελευταία πενταετία.

Best of internet