Quantcast
THE STREAM

Mοναξιά μου όλα: Δυστυχώς για όλους μας διαλύθηκε η συνεργασία Ρουβά – Στόκα

«Είναι ωραία τα διαφορετικά, όταν κάθονται» είχε δηλώσει στην αρχή ο Στόκας


THE NEWSROOM · 15 Δεκεμβρίου 2017

Δυσάρεστα τα νέα για όσους φίλους περίμεναν φέτος να ακούσουν στο ίδιο πρόγραμμα «Ποια πόλη, ποια χώρα» και «Θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά για να φας». Λίγο μετά την πρεμιέρα τους, οι δύο καλλιτέχνες αποφάσισαν να λήξουν τη συνεργασία τους, όπως διαβάζουμε σε πολύ έγκυρα δημοσιεύματα.

Ο Μπάμπης Στόκας ερωτηθείς για αυτή τη στενάχωρη τροπή των γεγονότων, απάντησε σε άπταιστα ελληνικά Προέδρου Εδεσσαϊκού:

Συμβαίνουν αυτά. Καλύτερα όταν ξεκινά κάτι και δεν πηγαίνει όπως θέλεις να σταματά από την αρχή. Είναι διάφοροι λόγοι αλλά δε συμβαίνει τίποτα. Έτσι γίνονται τα πράγματα. Εγώ δεν έχω τίποτα ούτε με τον Σάκη ούτε με το μαγαζί. Ο,τι γίνεται γίνεται για καλό, δεν γίνεται για κακό. Σημασία έχει ότι όλα γίνονται για καλό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα είναι όλα μία χαρά. Τους εύχομαι καλή επιτυχία.

Αν μάλιστα κρίνουμε με βάση παλιότερη δήλωσή του πως  ξεκίνησε να ασχολείται με το έντεχνο γιατί «εγώ προσωπικά το έκανα για τις κοπέλες, για να βρίσκω καμιά κοπελίτσα πιο εύκολα. Δεν περίμενα ότι θα γινόταν όλο αυτό. Και τελικά είχε αποτέλεσμα γιατί τα κορίτσια συγκινούνται», ο Μπάμπης Στόκας μόλις έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τις ρουβίτσες αυτής της πόλης.

Best of internet