Quantcast
THE STREAM

Επιτέλους: ο Μπάμπης Στόκας παραδέχτηκε πως έφτιαξε τους Πυξ Λαξ μπας και του κάτσει καμία

Κι επίσης δήλωσε υπεράνω χρημάτων, πριν κάνει το 2.376ο reunion του συγκροτήματος


THE NEWSROOM · 22 Δεκεμβρίου 2014

Για όσους ακόμα αμφιβάλουν πως σε αυτή τη χώρα απαγορεύονται οι μέσες λύσεις και πρέπει οπωσδήποτε να είμαστε ή με τις κουλτουριάρες Χρυσούλες ή με τους λοβοτομημένους Σάκηδες, να ένα δίλημμα ακόμα πιο ακραίο: ή με γκρινιάρηδες καραφλοχοντρούς, ή με τετράποδα.

στοκασ παολα

Διάλεξε! ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ! Ή το ένα ή το άλλο! Δεν υπάρχει ενδιάμεσο!

 

Ο Μπάμπης Στόκας φιλοξενήθηκε χτες στην εκπομπή “JoinUs” του ΣΚΑΪ και ερωτήθηκε αν θα έγραφε ποτέ τραγούδι να το πει η Πάολα, για να δώσει την εξής απάντηση:

Δεν είμαι και άνθρωπος που είμαι μέσα στα κυκλώματα. Αν δεν είχα λεφτά δεν θα έγραφα ένα τραγούδι για την Πάολα. Θα ερχόμουν να σου ζητήσω δανεικά. Μου αρέσει η αισθητική στα πράγματα. (πηγή)

Βαριές κουβέντες για κάποιον που εχει γράψει στίχο “Γαμημένη συνήθεια, καναπές, τσόντες και καφές”,  η είδηση πάντως είναι πως η Πάολα θα συνεχίσει να λέει τραγούδια που έχουν πάνω από τρεις συγχορδίες τόταλ.

 

100_3999

 

Δεν ήταν όμως αυτό το μόνο λαβράκι που έβγαλε η συνέντευξη: ενθυμούμενος το ξεκίνημα των Πυξ-Λαξ, ο Στόκας έβαλε επιτέλους συνολικά το Ελληνικό Έντεχνο Τραγούδι της τελευταίας εικοσαετίας στις πραγματικές του διαστάσεις δηλώνοντας πως

Πήγαμε σε δέκα δισκογραφικές. Και οι δέκα ήθελαν να κάνουμε δίσκο και μετά διαλέξαμε εμείς. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, εγώ προσωπικά το έκανα για τις κοπέλες, για να βρίσκω καμιά κοπελίτσα πιο εύκολα. Δεν περίμενα ότι θα γινόταν όλο αυτό. Και τελικά είχε αποτέλεσμα γιατί τα κορίτσια συγκινούνται.

 

Αν υπάρχει κράτος, πρέπει να κινηθεί αυτεπάγγελτα εισαγγελέας μετά την παραπάνω δήλωση και να αρθεί το απόρρητο στη σεξουαλική ιστορία κάθε εντεχνιάρη!

 

pasxalidis1

Είναι αυτό το πρόσωπο ενός ανθρώπου που θα την έβγαζε χειρωνακτικώς μέχρι τα βαθιά γεράματα – αν δεν πούλαγε ΠΟΙΟΤΗΤΑ;

 

 

Εν πάση περιπτώσει, αφότου ο Μπάμπης Στόκας ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται ποτέ-ποτέ-ποτέ να γράψει για μια τραγουδίστρια η οποία δεν του ζήτησε να της γράψει, συνέχισε να γράφει τραγούδια για την κόρη του Βουλγαράκη.

 

 

 

Best of internet