Quantcast
THE STREAM

Πορτοκαλί χάπια έκστασι με τη φάτσα του Τράμπ κατέσχεσαν οι Γερμανικές Αρχές

Γονείς προσοχή μη ρίξουν Τραμπ στα ναρκωτικά των παιδιών σας


Χρήστος Πρόεδρος · 23 Αυγούστου 2017

Οι αυξανόμενες ανησυχίες των γονιών μήπως ρίξουν Τραμπ στα ναρκωτικά των παιδιών τους φαίνονται δυστυχώς να είναι εντελώς βάσιμες υπό το φως των νέων ειδήσεων. Συγκεκριμένα, μια μεγάλη επιτυχία σημείωσε η δίωξη ναρκωτικών της Γερμανίας, αφού ανακάλυψε και κατέσχεσε μπόλικα πορτοκαλί “κουμπιά” έκστασι που είχαν το σχήμα και το σχέδιο της φάτσας του Τραμπ και ήλπιζαν να κάνουν τα πάρτι Great Again.

Όπως διαβάζουμε στο BBC, το περασμένο Σαββατοκύριακο η Γερμανική αστυνομία κατέσχεσε 5.000 (πέντε χιλιάδες) καροτί στραβομουτσουνιασμένα χάπια έκστασι μετά από έλεγχο σε όχημα, ενώ ο Αυστριακός 51χρονος οδηγός και ο 17χρονος γιός του συνελήφθησαν.

Το καταλαβαίνουμε και το αντιλαμβανόμαστε ότι οι νέοι λειτουργούν με μυστήριους τρόπους και ότι η κουλτούρα των ναρκωτικών συχνά παίρνει απρόσμενες προεκτάσεις, αλλά πραγματικά είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς ότι κάποιοι θα θεωρούσαν ωραία ιδέα να συμπιέσουν ποσότητες έκστασι σε τέτοια μορφή:

Σύμφωνα με τις γερμανικές Αρχές, τα χάπια βρέθηκαν σε πέντε σακούλες μέσα στο επίμαχο όχημα και η αξία τους ανέρχεται στις 40.000 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε και ποσότητα μετρητών. Οι δυο συλληφθέντες είπαν στην Αστυνομία ότι επέστρεφαν στο σπίτι τους στην Αυστρία, έπειτα από ταξίδι στην Ολλανδία για την αγορά αυτοκινήτου.

Το έκστασι και οι αμφεταμίνες δεν προκαλούν έντονες παραισθήσεις, αλλά προκαλούν μια αίσθηση ότι όλα είναι Great, tremendous και τα σχετικά.

Best of internet