Quantcast
THE STREAM

O Nτόναλντ Τραμπ ανεβάζει meme στο twitter του με τον ίδιο να κάνει smackdown στο CNN

Το γραφικόμετρο σπάει για μια ακόμα φορά με τον Πρόεδρο Του Ελεύθερου Κόσμου να θυμάται τις εποχές που πάλευε στο ρινγκ


THE NEWSROOM · 3 Ιουλίου 2017

H βεντέτα του προέδρου Τραμπ, η οποία κρατάει από τον καιρό που δεν ήταν καν φαβορί ως υποψήφιος κρατά ακόμη καλά. Αυτή τη φορά, ο πρόεδρος των ΗΠΑ “επιτέθηκε” στο CNN με έναν τρόπο ο οποίο η αλήθεια είναι πως θυμίζει κυρίως πρόεδρο του Εδεσσαϊκού.

O Nτόναλντ Τραμπ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα βίντεο με διάρκεια 28 δευτερόλεπτα στο οποίο φαίνεται να δέρνει ένα άτομο του οποίου το πρόσωπο έχει αντικατασταθεί με το logo που έχει το γνωστό κανάλι CNN. Το βίντεο προέρχεται από παλαιότερη εμφάνιση του επιχειρηματία στο WrestleMania, ένα ετήσιο event επαγγελματικής πάλης και καταλήγει σε μια εικόνα όπου το CNN έχει αντικατασταθεί με το FNN: Fake News Network – Δίκτυο Ψεύτικων Ειδήσεων.

Είναι ένας τουλάχιστον αντισυμβατικός τρόπος για τον ισχυρότερο για πολλούς άνθρωπο του κόσμου να υπερασπίζεται τον εαυτό του, ενώ το σχόλιο που κυριάρχησε είναι το πόσο γελοία ήταν η κίνηση. Σε κάθε περίπτωση, αυτές τις μέρες ο Τραμπ έχει κλιμακώσει τις επιθέσεις του στα media και λίγες μέρες πριν επιτέθηκε χυδαία στους παρουσιαστές της εκπομπής “Morning Joe” του MSNBC.

Το ίδιο το βίντεο φαίνεται να προέρχεται από ένα χρήστη του Reddit με username HanAssholeSolo, ενώ είναι άγνωστο το πως κατέληξε στα χέρια της ομάδας Τραμπ. Ο ίδιος ο χρήστης έχει ένα ταιριαστό ιστορικό με συμμετοχή σε ρατσιστικές, ισλαμοφοβικές και ομοφοβικές συζητήσεις.

Το επιτελείο Τραμπ δεν έκανε κάποια συγκεκριμένη δήλωση για το θέμα. Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Τραμπ Τόμας Μπόσερτ υπερασπίστηκε το βίντεο βλέποντας το για πρώτη φορά σε συνέντευξή του στο ABC. “Kανένας δε θα το εκλάμβανε σαν απειλή“, σχολίασε ο Μπόσερτ και συνέχισε “Ελπίζω πως δε θα το κάνουν“.

Η αλήθεια είναι πως είναι αδύνατο να καταλήξει κανείς για το αν πρόκειται για πρωτοφανή γελοιότητα ή για μια αυθεντική απειλή προς τους δημοσιογράφους. Σίγουρα πάντως το κοινό το υποδέχθηκε με ενθουσιασμό σαν μια ευκαιρία για ακόμη περισσότερη διασκέδαση:

Trump GIF - Find & Share on GIPHY

(πηγή)

 

Best of internet