Quantcast
THE STREAM

Και κολλητική και ασθένεια είναι η ομοφυλοφιλία σύμφωνα με τον σπηλαιάνθρωπο γιατρό Γεράσιμο Γιακουμάτο (VIDEO)

Προσοχή γονείς μη ρίξουν γκέι στα ποτά των παιδιών σας


President Creed · 19 Ιανουαρίου 2017

Πολλές αρρώστιες σέρνονται τις τελευταίες εβδομάδες, αγαπητοί φίλοι, γρίπες, γαστρεντερίτιδες, ιώσεις και φυσικά όπως έρχεται να μας πληροφορήσει ο σπηλαιάνθρωπος (και ιατρός) Γεράσιμος Γιακουμάτος, κυκλοφορεί και τρομερά μεταδοτική ομοφυλοφιλία.

Φυσικά θα θυμάστε όλοι ότι ο πάλαι ποτέ υπουργός του Σαμαρά, Γιακουμάτος, επιστρέφει συχνά στο θέμα της ομοφυλοφιλίας και γενικά φαίνεται να μην τον αφήνει να κοιμηθεί το βράδυ η όλη υπόθεση με το γεγονός ότι υπάρχουν γκέι.

adonis-paralia

Ομάδα εμβολιασμένων Δεξιών με ισχυρά αντισώματα εναντίον της ομοφυλοφιλίας

Ποια ήταν άραγε αυτή τη φορά η αφορμή για να πάει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος το θέμα στους γκέι; Η Σάσα Σταμάτη ρωτάει τον πάλαι ποτέ υπουργό εάν είναι πράγματι μεγάλος γυναικάς. Φυσικά η απάντηση του Γιακουμάτου ήταν μια διαβεβαίωση ότι δεν είναι γκέι και στη συνέχεια η διατύπωση της αποψάρας του ότι η ομοφυλοφιλία είναι και κολλητική και ασθένεια.

Ξεκινάει λέγοντας αυτολεξεί το επικό:

Πρώτον δεν είμαι ομοφοβικός, έχω πάρα πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους

Ο Γιακουμάτος παραδίδει στη συνέχεια με όλο το ταλέντο του μαθήματα ψεκασμένης ομοφοβίας. Θα επιστήσουμε την προσοχή στους γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά τους έξω να κυκλοφορούν γιατί είναι το βαρομετρικό τέτοιο που θα φέρει πουστόσκονη από τη Σαχάρα.

Δεν είμαι ομοφοβικός. Απλώς πρέπει να έχουνε όλοι παραδείγματα» υποστήριξε, ενώ ακολούθως σημείωσε πως «στην τηλεόραση, όλα τα παραδείγματα είναι, το 90%, τα πετυχημένα, ομοφυλοφιλικά (…) Όταν το παιδί βλέπει ότι ανεβαίνει, ανεβαίνει…Ε, κολλάει. Είναι κολλητική αρρώστια.

Πέραν της ψευτοεπιστημονικής εξήγησης της ομοφυλοφιλίας από τον τιτανομέγιστο επιστήμονα Γεράσιμο Γιακουμάτο, έχουμε προφανώς και την προσωπική του τοποθέτηση που λέει ότι πρόκειται για μόδα, αλλά δεν του αρέσει αυτή η μόδα. Καταλαβαίνουμε όμως γιατί αγωνιά τόσο πολύ, αφού θυμόμαστε τότε που περιέγραφε ότι λυπάται για τις κόρες του που δε βρίσκουν άντρα γιατί όλοι είναι ή άνεργοι φτωχομπινέδες ή γκέι, ή μαμάκηδες, ή ψυχάκηδες.

Best of internet