Quantcast
THE STREAM

O σπηλαιάνθρωπος Γεράσιμος Γιακουμάτος λέει την άποψή του για τους γκέι (VIDEO)

Γιατρός από τα LIDL


President Creed · 20 Νοεμβρίου 2015

Αντέχετε μαζεμένη όλη την ομοφοβική και σεξιστική εμετίλα του Γεράσιμου Γιακουμάτου;

Ο Γιακουμάτος φαίνεται να ψάχνει αφορμή για να μας δείξει πόσο άντρας είναι, να μας σπαμάρει τις ομοφοβικές απόψεις του για τους γκέι και για να μας διαφημίσει ΠΑΛΙ μια εργασία που είχε κάνει γύρω στη δεκαετία του 70 για την ιατρική σχολή σχετικά με την ομοφυλοφιλία.

 

 

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Πρώτα απογοητεύεται που από την εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ (WHUT?) δεν του έστειλαν γυναίκα δημοσιογράφο να χορτάσει λίγο το Νεοδημοκρατικό του μάτι.

Στη συνέχεια βρίσκει αφορμή να μιλήσει για κάτι παπάτζες εργασίες που είχε κάνει πριν από περίπου 38 χρόνια.

Γ: “Ο Άδωνις είναι πολύ δημοκράτης. Δεν έχει σχέση… ούτε ομοφοβικός είναι, ούτε τίποτα. Του αρέσουνε, και οι άντρες και οι αδερφές και οι ομοφ… οι τραβεστί”

Δ: “Τον χρησιμοποιείτε τον όρο αυτό (αδερφή);”

Γ: Ε καμιά φορά. Δεν ξέρω ξένα εγώ, μιλάω μόνο ελληνικά. (…) Έχω κάνει έρευνα αμα πας στο Αιγινίτειο, σε 3000 τότε ομοφυλόφιλους, να δούμε αν είναι επίκτητη ή συγγενής

 

Όταν τον ρώτησαν εάν οι κόρες του του έχουν φέρει σπίτι γαμπρό, είπε:

“Υπάρχουν τρεις κατηγορίες (νέων). Είναι τα παιδιά τα αξιοπρεπέστατα, μορφωμένα, επειδή όμως δεν έχουν δουλειά αυτοί είναι σήμερα το 30-40% των νέων. Κι επειδή έχει και αξιοπρέπεια δεν μπορεί να πάει να δεσμεύσει μια κοπέλα ή να τη ζητήσει, δεν έχει να τη ζήσει. Ένα άλλο μεγάλο κομμάτι δυστυχώς είναι γκέι. Ένα άλλο είναι μαμάκηδες κι άλλο ένα ψυχάκηδες. Εγώ τις λυπάμαι τις κοπέλες σήμερα, δυστυχώς.”

 

Ε και στη συνέχεια μιλάει για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγονας:

“Είχα βάλει μέσο για να γυρίσει ο ναυτικός ο άντρας της, να γλιτώσουμε”.

 

O υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Γεράσιμος Γιακουμάτος κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου, Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014. Ορκίστηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο οι νέοι υπουργοί Εθνικής Άμυνας καθώς και Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκος Δένδιας και Κωνσταντίνος Σκρέκας και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι τελετές παράδοσης - παραλαβής των υπουργείων. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Μια σούμα λοιπόν της συνέντευξης του Γιακ Ουμάτου: Έχω κάνει μια εργασία πριν από 40 χρόνια με τίτλο “Αδερφές: φυσική ανωμαλία, ή επίκτητη αναπηρία;” Τους λέω αδερφές γιατι “δεν ξέρω Αγγλικά”, Είμαι κατά των γκέη, αλλά υπέρ του σύμφωνου συμβίωσης, λυπάμαι τις κόρες μου που δε βρίσκουν άντρα γιατί όλοι είναι ή άνεργοι φτωχομπινέδες ή γκέι, ή μαμάκηδες, ή ψυχάκηδες, και μιας και με ρώτησες για την Κωνσταντοπούλου, διαφωνώ μαζί της πολιτικά γιατί είναι αγάμητη.

ΜΗΠΩΣ δεν θα έπρεπε να αποτελεί καν προβληματική η φύση της ομοφυλοφιλίας, ειδικά αν ξεκινάει με τη σκέψη “τι φταίει: η φύση ή η κοινωνία”;

 

 

 

 

Στο παρελθόν μας τα έχει ξαναπεί ο Γιακουμάτος και γενικά φαίνεται να μην τον αφήνει να κοιμηθεί το βράδυ η όλη υπόθεση της ομοφυλοφιλίας.

Best of internet