Quantcast

Ο νέος κύκλος True Detective έρχεται και ελπίζουμε να θυμίσει περισσότερο τον πρώτο παρά τον δεύτερο κύκλο

Τα δύο πρώτα επεισόδια έχουν ήδη γραφτεί

LUBEN CREW

28 Μαρτίου 2017

Είναι πλέον επίσημο ότι το HBO έχει συμφωνήσει τη συνέχεια της αστυνομικής σειράς “True Detective” για τον τρίτο κύκλο της. H σειρά που ξεκίνησε τον πρώτο κύκλο της το 2014 και ξετρέλανε ένα σωρό κόσμο προσφέροντας άφθονο Αμερικάνικο Νότο, αποκρυφισμό και Μάθιου Μακόναχι με Γούντι Χάρελσον, συνέχισε με μια μάλλον απογοητευτική δεύτερη σεζόν, οπότε η προοπτική για μια τρίτη σεζόν δεν ήταν εντελώς εξασφαλισμένη.

O δημιουργός της σειράς Νικ Πιτσολάτο με τον Βινς Βον

Ωστόσο το HBO έχει μια τάση να αφήνει τους δημιουργούς των τηλεοπτικών σειρών να κλείνουν τον κύκλο τους όταν αυτοί νιώθουν έτοιμοι, οπότε, όπως αναφέρει το entertainment weekly, ο δημιουργός και συγγραφέας της σειράς Νικ Πιτσολάτο έχει υπογράψει συνεργασία μέχρι και το 2018 με το κανάλι, ενώ έχει ήδη γράψει τα δύο πρώτα επεισόδια μιας τρίτης σεζόν με τη σημαντική προσθήκη του Ντέιβιντ Μιλτς (Deadwood, Luck, NYPD Blue). Ο Ν. Μιλτς έχει γράψει πολλές επιτυχημένες αστυνομικές τηλεοπτικές σειρές και θεωρείται εξαιρετικός στο είδος του, αν και δεν είναι γνωστό ακόμη σε τι βαθμό και με τι τρόπο θα εμπλακεί στη νέα σεζόν, εικάζεται ότι θα βοηθήσει τον Πιτσολάτο να φέρει ένα πιο προσεγμένο αποτέλεσμα που θα είναι ισάξιο της πρώτης σεζόν του True Detective.

Από την άλλη, μερικούς μήνες νωρίτερα, ο Mάθιου Μακοναχι είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι εάν του γινόταν πρόταση για να παίξει στην τρίτη σεζόν του True Detective, τότε δεν θα το δίσταζε στιγμή να το κάνει. Εμείς απλά ελπίζουμε όταν έρθει η νέα σεζόν, να μας προκαλεί την ίδια ανατριχίλα με αυτό:

Best of internet