Quantcast

Ξαναφτιάξαμε το Succession με ελληνικό καστ για να αποχαιρετίσουμε την καλύτερη σειρά των τελευταίων χρόνων

Ελλάδα είσαι έτοιμη για την ελληνική οικογένεια Roy;

THE NERDSTREAM

1 Ιουνίου 2023

Πονάμε, φίλες και φίλοι. Πονάμε. Κι ο λόγος είναι ότι τέλειωσε το Succession. Θα μας πείτε, και όσο έπαιζε το Succession πάλι δεν πονάγαμε; Ναι, αλήθεια είναι. Αυτή η σειρά μας πόναγε πολύ, και γι’ αυτό την αγαπούσαμε και τόσο πολύ. Γιατί υπήρξε κάτι στην ιστορία της αμερικάνικης μεγαλοαστικής οικογένειας Roy, έτσι όπως την διηγήθηκε ο τζίνιους Βρετανός σεναριογράφος Jesse Armstrong, που άγγιξε πολύ βαθιά την ψυχούλα μας αρκετά ώστε να πούμε με σιγουριά ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχουμε δει εδώ και αρκετά χρόνια.

Τώρα που το Succession ολοκληρώθηκε λοιπόν, κι όσο ετοιμαζόμαστε να αναλύσουμε την σειρά και το φινάλε της διεξοδικά (ναι, προφανώς θα συμβεί αυτό), είπαμε να την αποχαιρετίσουμε με έναν διαφορετικό τρόπο για αρχή. Σκεφτήκαμε ότι θα είχε πλάκα να φτιάχναμε ένα Greek casting της σειράς με ηθοποιούς και προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού. Και, μαντέψτε, είχε όντος πλάκα. Αυτό λοιπόν είναι το Succession αν το φτιάχναμε στην Ελλάδα σύμφωνα με το Nerdcult, σε περίπτωση που θέλατε να μάθετε ποια είναι τα optics:

Στον ρόλο του Logan προφανώς βάζουμε τον πατέρα Καζάκο, αφού το Βέρα στο Δεξί ήταν έτσι κι αλλιώς το ελληνικό Succession before it was cool.

Κι αφού βάλαμε τον πατέρα στον ρόλο του Logan, ήταν δυνατόν να μην βάλουμε τον υιό στον ρόλο του Kendall; Ερώτημα.

Για τον ρόλο της Shiv χρειάστηκε να αναζητήσουμε την πιο girlboss εκδοχή, κι αυτό φυσικά μας οδήγησε στην Δάφνη Λαμπρόγιαννη της εποχής του Είσαι το Ταίρι μου.

Κι από εκεί αυτονόητα οδηγηθήκαμε στον Γεράσιμο Γεννατά για Tom, αφού μοιράζονται την ίδια malewife ενέργεια.

Ένα από τα πιο εύκολα κάστινγκ βέβαια ήταν ο Μιχαλάκης από τα Εγκλήματα στον ρόλο του Roman, για ευνόητους λόγους.

Κι αφού είχαμε Μιχαλάκη ως Roman, ήταν δυνατόν να μην είχαμε Κορίνα για Gerri; Όχι φυσικά.

Μιλώντας για την παλιά φρουρά της Waystar, και παρά την ομοιότητα του Frank με τον Οδυσσέα Ελύτη, επιλέξαμε Παύλαρο Κοντογιαννίδη.

Ενώ στον ρόλο του Connor διαλέγουμε να βάλουμε τον κ. Ευμορφίδη, ο οποίος μαθαίνουμε ότι ενδιαφερόταν για την πολιτική από πολύ μικρή ηλικία.

Στον κομβικό ρόλο του Gregg δε μπορούμε να φανταστούμε άλλον από τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη της εποχής του 50-50…

…κι ο πιο κατάλληλος Lukas μας φαίνεται ο Μάξιμος Μουμούρης της χρυσής εποχής των Singles, όταν ήταν επίσης γνωστός ως Ζεν Πρεμιέ της Μεσσηνίας.

Best of internet