Quantcast

Το δεύτερο video game του franchise πρόκειται να καλύψει η επόμενη σεζόν The Last of Us

Προφανώς το HBO ανανέωσε ήδη την σειρά, καθώς όλο και περισσότεροι (gamers και μη) ερωτεύονται το The Last of Us

THE NERDSTREAM

31 Ιανουαρίου 2023

Μας χαροποιεί τα μάλα ο πανικός που έχει αρχίσει να γίνεται με την τηλεοπτική μεταφορά του The Last of Us, ειδικά μετά το (καταπληκτικό) τρίτο επεισόδιο όπου είδαμε την ιστορία του Bill και του Frank. Και δεν χαιρόμαστε μόνο επειδή, κόντρα στα προγνωστικά, έχουμε μια καλή μεταφορά video game στην οθόνη, αλλά κι επειδή είναι μια φουλ κομπλέ γαμάτη σειρά.

Το HBO προφανώς πήρε έγκαιρα πρέφα τις τρομερές δυνατότητες του παιχνιδιού, και ήδη πριν καλά καλά βγει το τρίτο επεισόδιο ανανέωσε την σειρά για μία ακόμα σεζόν. Την είδηση έδωσε ο Neil Druckmann, δημιουργός του παιχνιδιού και συν-δημιουργός της σειράς, αποκαλύπτοντας πως η νέα σεζόν θα καλύπτει τα γεγονότα του The Last of Us Part II:

Θυμίζουμε ότι πίσω στο 2020 που βγήκε το δεύτερο παιχνίδι υπήρξαν αντιδράσεις βέβαια από τον κόσμο του gaming, αφού κάμποσοι από τους λιγότερο ψύχραιμους fans του franchise δεν έμειναν ικανοποιημένοι με την κατεύθυνση του game. Όπως και να ‘χει, το TLoU Part II αποτελεί κι αυτό ορόσημο για το gaming της τελευταίας δεκαετίας. Και ετοιμαστείτε για Abby.

Best of internet