Quantcast

Game of Thrones: Ο Connor McGregor θα είναι στο καστ της 7ης σεζόν, λίγα τα ψωμιά για το Βουνό

Ο Ιρλανδός σταρ του MMA και φαν της σειράς της HBO θα εμφανιστεί στην επερχόμενη σεζόν σε ρόλο-έκπληξη

Bobol Gordello

11 Δεκεμβρίου 2016

Δεν είναι η πρώτη φορά που άνθρωποι εκτός του χώρου της 7ης τέχνης θα παρελάσουν στα σκηνικά του Westeros και του Essos για χάρη του Game of Thrones. Θυμηθείτε τους Mastodon ως Wildlings στο επικοφανταστικό “Hardhome” της 5ης σεζόν, τότε που οι Whitewalkers με μπροστάρη το Night’s King κυνηγήσανε Snow, κοράκια και Wildlings, σηματοδοτώντας για τα καλά την έλευση του Χειμώνα.

unnamed-6_-1

Τώρα είναι η σειρά για έναν ακόμη “μη ηθοποιό” να κάνει το μπάσιμό του στη σειρά, και αυτή τη φορά όχι για guest κομπαρσιλίκι αλλά για σοβαρό ρόλο-έκπληξη στην επερχόμενη 7η σεζόν. Και το όνομα αυτού: Connor McGregor.

Conor McGregor,

Ο Ιρλανδός παλαιστής και πρωταθλητής του MMA θα αναλάβει ρόλο που του ταιριάζει γάντι, όπως λένε οι παραγωγοί, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν στην Ιρλανδία στις αρχές της εβδομάδας, με τον πρόεδρο του UFC να επιβεβαιώνει την είδηση στο Fox. Άνθρωπος της HBO αναφέρει:

Συμφωνήθηκε ότι ο Connor McGregor θα εμφανιστεί σε μια από τις εναπομείνασες σεζόν του Game of Thrones. Η συνεργασία επιδιώχθηκε έντονα από την HBO, καθότι ένας από τους σκηνοθέτες είναι σκληρός φαν του UFC. Πιστεύουν ότι θα ήταν μια τέλεια προσθήκη για τη σειρά.

2f27a21600000578-3350251-image-a-34_1449534306795

Το Easquire, μάλιστα, το πάει ένα βήμα παραπέρα, διατυπώνοντας την άποψη πως ο McGregor θα ενσαρκώσει τον τύπο που θα ναι ο μοναδικός που θα μπορεί να τα καταφέρει με το Βουνό, ιδιαίτερα τώρα που έχει γίνει ένα ψυχρό, άνιωθο και αιμοχαρές ζόμπι. Το βιντεάκι που χε κυκλοφορήσει το 2015, πάντως, δεδομένα βάζει ιδέες.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δε θα δούμε Cleganebowl. Ή αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να δούμε και να τον πιει ο σκύλος ο Sandor. Ή ότι θα χωθεί ο McGregor εκεί που θα πηγαίνει για την ανατροπή το Βουνό και θα τον αποτελειώσει, κλέβοντας τη δόξα από το Sandor. Οκ, στοπ. Αφήστε τη φαντασία σας να δουλέψει και υπομονή. Η φάση αναμένεται εκπληκτική.

mcgregor-nelson-mountain

Best of internet