Quantcast

Παίξε το arcade game “Thoughts and Prayers” και δώσε μια για πάντα τέλος στην τρομοκρατία στις ΗΠΑ

Η GOP Arcade καυτηριάζει τη στάση του πολιτικού κόσμου των ΗΠΑ απέναντι στην τρομοκρατία

LUBEN CREW

19 Ιουνίου 2016

Το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στο gay bar “Pulse” του Orlando έφερε στην επιφάνεια για μια ακόμα φορά το ερώτημα “Πώς μπορεί να δοθεί ένα τέλος σε όλα αυτά;”. Τα μέλη του Κογκρέσου και, ευρύτερα, ο επιφανής πολιτικός κόσμος της Αμερικής έχει την απάντηση: “Περισσότεροι ένστολοι με γκάνια παντού” και, φυσικά, “Αποστολή προσευχών στους ουρανούς και σκέψεων στις οικογένειες των θυμάτων”.

aptopix-nightclub-shooting-florida

Η GOC Arcade αποφάσισε να δημιουργήσει, με βάση αυτή τη δεύτερη απάντηση, ένα παιχνίδι ονόματι “Thoughts & Prayers: The Game”, το οποίο μπορείτε να παίξετε εδώ. Τι συμβαίνει σε αυτό το παιχνίδι; Στο χάρτη τον ΗΠΑ εμφανίζεται ένα σημείο όπου έπαιξε μακελειό, με μια σχετική ένδειξη-hashtag στην οθόνη:

Καταγραφή

Εσείς έχετε δυο επιλογές: Think or Pray. Κάποια στιγμή και, ενόσω αυξάνονται τα χτυπήματα, θα εμφανιστεί στο μέσον η επιλογή Ban Assault Weapon Sales:

Καταγραφή1

Κι εκεί που πας να πατήσεις τη μεσαία επιλογή, καθότι φαντάζει κατάτι πιο ορθολογική, πας ταμείο, καθότι σου σκάει η ένδειξη πως αυτό είναι αδύνατο, γιατί είτε δεν έχεις τις ψήφους του Κογκρέσου είτε η επιλογή είναι εντελώς Unamerican είτε επειδή η οικονομία σου στηρίζεται στα όπλα. Οπότε και επανέρχεσαι στις προσευχές και τις σκέψεις.

Δοκιμάστε το. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Best of internet