Quantcast

Ταινία για τα μεξικάνικα καρτέλ ετοιμάζει ο πάντα πολύ σκληρός Κλιντ Ίστγουντ

Στο «The Mule» ο πιο κουλ γέρος θα είναι σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής μαζί με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

THE NERDSTREAM

19 Ιουλίου 2018

Κανονικότατα φαίνεται να έχει ξεκινήσει η παραγωγή της νέας κινηματογραφικής ταινίας του Κλιντ Ίστγουντ. Ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και απόλυτη ενσάρκωση της Υπερβολικής Σκληράδας, πρόκειται όχι απλώς να σκηνοθετήσει, αλλά να πρωταγωνιστήσει και ο ίδιος σε αυτή την ταινία. Μάλιστα στο «The Mule» θα εμφανιστούν ξανά πλάι-πλάι ο Ίστγουντ μαζί με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, αφού οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν για το «American Sniper», το οποίο είχε κερδίσει και Όσκαρ το 2014. Το καστ συμπληρώνουν ηχηρά ονόματα όπως ο Μπράντλεϊ Κούπερ, Μίκαελ Πένα και ο Λόρενς Φίσμπερν.

O Ίστγουντ (αριστερά) θα υποδυθεί τον Λίο Σάρπ (δεξιά), βετεράνο του Β’ΠΠ.

Η ταινία που ετοιμάζει ο σεβάσμιος αρρενωπός γέροντας θα έχει τον τίτλο «The Mule» και βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και σε ένα ρεπορτάζ του περιοδικού The New York Times του 2014 από τον Σα Ντόλνικ. Η ιστορία ακολουθεί τον Λιο Σαρπ (Ίστγουντ), έναν βετεράνο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου γύρω στα 80, ο οποίος είναι απένταρος, μόνος και αντιμετωπίζει και την επικείμενη χρεοκοπία της επιχείρησής του, όταν του προσφέρεται δουλειά ως οδηγός, πράγμα που ακούγεται εύκολο.

Στην πορεία όμως, όπως πολύ σωστά υποψιάζεστε, τίποτα δεν είναι όσο εύκολο όσο ακούγεται, αφού ο Έρλ συνειδητοποιεί ότι τελικά είχε συμφωνήσει να γίνει μεταφορέας ναρκωτικών για ένα μεξικάνικο καρτέλ, ενώ κάπως τον μυρίζεται και ο Κόλιν Μπέητς, πράκτορας της Δίωξης Ναρκωτικών (Μπράντλεη Κούπερ).

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και ο Κλιντ Ίστγουντ στα γυρίσματα του The Mule. Πηγή: dailymail.co.uk

Ο διευθυντής του γραφείου Κινηματογράφου του Νέου Μεξικού, Νικ Μανιάτις, ανακοίνωσε ότι η νέα ταινία του 88χρονου Ίστγουντ από την Warner Bros. Pictures και την Imperative Pictures, ξεκινάει να γυρίζεται αυτόν τον μήνα στο Λας Κρούσες. Ακόμη δεν είναι γνωστό το πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει η ταινία, αλλά μέχρι τότε εσείς μπορείτε να διαλέξετε ποια εμφάνιση του coolογερου Ίστγουντ σας αρέσει περισσότερο.

 

 

Best of internet