Quantcast
ORIGINALS

10 καλτ ντουέτα της Ρούλας Κορομηλά

Horror ντουέτα που εξανάγκαζε το Ρουλιώ να παραχωρούν γνωστοί αοιδοί των 90s


ΜΑΚΑΡΕΝΙΑ · 2 Ιουλίου 2013

 
 

Disclaimer: Το Makarenia δεν ευθύνεται για τυχόν περιστατικά εμφράγματος από υπερβολική δόση καλτίλας. Στα επόμενα λεπτά θα βιώσετε σπάνιες καταστάσεις επικίνδυνης θέασης ολοζώντανων αναμνήσεων από τα αμαρτωλά ‘90s, στα οποία τα the-horror ντουέτα που εξανάγκαζε το Ρουλιώ να τις παραχωρούν γνωστοί αοιδοί κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Και στη σπλήνα μας. Και στην εξωπραγματική αίσθηση ότι αυτά κάποτε μας άρεσαν ενστικτωδώς.

 
 

Ρούλα και Ευρυδίκη

 
 

Το τραγούδι λέγεται «Στα σκοτάδια του έρωτα» και είναι διασκευή του ταλαίπωρου «I’m in love with an alien». Όταν ο συγκεκριμένος εξωγήινος έμαθε πως η Ρούλα θα τον έπιανε στα χέρια του, έγινε αυτό. Λίγο μετά, το Ρουλιώ καλεί την Ευριδικάρα, και μας χαρίζουν αυτό το χάρμα (εξ)οφθαλμών: Οι δυο τους αδειάζουν άσκοπα βαλίτσες με εμπριμέ τσόλια και τα γαριασμένα ασπρόρουχα του Γιακουμή, απαγγέλλοντας στίχους ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ, πιθανότατα γιατί (σύμφωνα με τον αστικό θρύλο) τους έγραψε η ίδια. Αχ σας παρακαλούμε, κάντε τον κόπο να αποκωδικοποιήσετε το κοελικό καραόκε να μας πείτε κι εμάς τους έρμους τι λέει το βαθυστόχαστο άσμα.

 
 

Ρούλα και Αντώνης Ρέμος

 
 

Αυτή τον έβγαλε στο κουρμπέτι, γι’ αυτό της χρωστούσε χάρη. Κι είπε να της την ξεπληρώσει με ένα ντουετάκι. Που τους το έγραψε ο Φοίβος παρακαλώ, και είναι catchy και γουστόζικο όπως μας έχει συνηθίσει. Και τώρα ερχόμαστε στο αλατοπιπεράκι του συγκεκριμένου ντουέτου. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, κάπου-κάπου εμφανίζονται δύο φιγούρες που κάνουν τα δεύτερα φωνητικά. Και για όποιον δεν κατάλαβε, ήταν ο Διονύσης Σχοινάς με την τότε σύντροφό του Έλλη Κοκκίνου. Το ζευγάρι δηλαδή που σταμάτησε να είναι ζευγάρι, για να πάει ο Νιόνιος μια ωραία παραμονή πρωτοχρονιάς στην ίδια εκπομπή και να ζητήσει σε γάμο το Καιτάκι, με την Ρούλα να το καταχαίρεται πνιγμένη στα μπαλόνια της. Τι σκάνδαλο θε μου, τι πλεχτάνη! Το «χαστούκι» της Ρούλας στο τέλος αυτού του video είναι απλώς το κερασάκι.

 
 

Ρούλα και Καίτη Γαρμπή

 
 

Το Ρουλιώ επιδιώκει εδώ να παρουσιάσει την εικόνα μιας γλυκιάς φιλεναδούλας με χαριτωμένη αμφίεση, αλλά καταφέρνει να μας δώσει την εντύπωση μιας κατινάρας με φιογκούμπα στην γκλάβα και την ηλίθια συνήθεια να οπτικοποιεί με στόμφο κάθε στίχο του τραγουδιού. Την κατάσταση σώζει η αέρινη φιγούρα του Καιτακίου με τις παππουδίστικες πιτζάμες του Αριστείδη Μητρόπουλου, τα κίτρινα καλτσάκια της και το απαραίτητο αρκουδάκι. Το τραγούδι απ’ την άλλη επίσης δεν βγάζει πολύ νόημα.

 
 

Ρούλα και Σάκης

 
 

Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1999 και ο Οσάκις έρχεται καλεσμένος στο Μπράβο Έκανες την τύχη σου. Και μπορεί να μην ακούμε τη Ρούλα να τραγουδά φωνητικώς μαζί του, αλλά την βλέπουμε να συμμετέχει σε χορογραφία υπερπαραγωγή, σε μια σπάνια περφόρμανς χοντροκομμένης απόλαυσης: Στους ήχους του «Μετά από σένα το χάος», η Ρούλα με φόρμα πιγκουίνου και στρας κυνηγάει ωσάν την τρελή τον Οσάκις, του τρίβεται, και τελικά κατρακυλιέται χωρίς τέλος (μη χάσετε το κομμάτι από το 3:50 και μετά), όσο άφωνες παρακολουθούν τριγύρω φιγούρες όπως η Ναταλία, η Πόπη Χατζηδημητρίου, η Ανίτα Πάνια, η Ίνα Λαζοπούλου και ο Θάνος Καληώρας. Fresh.

 
 

Η Ρούλα και ο Ρίκι Μάρτιν

Στο 46.20

 
 

Τον ξεζούμισε στη Σύρο από κοντά, τον ξεζούμισε και καλλιτεχνικά, διασκευάζοντας και τραγουδώντας μόνη της το «Ό-που-κι αν είσαι πάνω στη Γη (αλέ αλέ αλέ) στο γκραν φινάλε της σεζόν 1998, αφού είχε μαζώξει δεκαπέντε διαλεχτούς καλλιτέχνες στον Λυκαβηττό. Άντζυ Σαμίου, ΛεΠα, Ζιγκ Ζαγκ, Στέλλα Γεωργιάδου, Λαίδη Άντζελα, Θάνος Καλλίρης, Στανίση, Αρβανίτη, Έφη Σαρρή… Μόνο στα 20 χρόνια Φοίβος ξαναείδαμε τέτοιο team. Κι όμως, έπρεπε να τραγουδήσει και η Ρούλα.

 
 

Η Ρούλα και ο Λε-Πα

 
 

Τι θα δείτε: Ένα άθλιο σκετσάκι, στο οποίο η Ρούλα το παίζει μαγκιόρα μπουζουξού από το Άργος, όπου πάει ο Πανταζής μεταμφιεσμένος. Την Ρούλα να σιγοντάρει τον Λε-Πα και την κομπανία του σε ένα ρεμπέτικο γλέντι. Και μια τρομακτική φιγούρα να κάνει backing vocals δίπλα στον Λευτέρη. Τέτοια μαλλούρα, ούτε η Σάγια όταν πρωτοεμφανίστηκε μπροστά στον Μουρατίδη.

 
 

Η Ρούλα και ο Θάνος Καλλίρης

 
 

‘90s χωρίς Θάνο Καλλίρη δεν γίνονται. Τσουπ, χώνεται κι η Ρούλα και τραγουδάει μαζί του αυτό το κομμάτι από τον αγαπημένο δίσκο «Μονάχα την ψυχή μου».

 
 

Η Ρούλα και ο Στέλιος Ρόκκος

 
 

Με ιδιαίτερα μελιστάλαχτο ύφος και μαλλί που θα ζήλευε και ο Μπεν ο γιος του Ρος Γκέλερ, η Κορομηλά άδει παρέα με τον Ρόκκο ένα παλιό νοσταλγικό κομμάτι, λίγο μετά τα εισαγωγικά μπαλέτα του Κάρολυ Βάμος, με τις ξεΐγκλωτες που κουνούν τα μπούτια τους στους ήχους του «Καλώς Ήρθατε».

 
 

Η Ρούλα και ο Σπύρος Σπυράκος

 
 

Αρχικά οι δυο τους, στη συνέχεια με άλλους δύο, και τέλος με άλλα 358 παιδάκια της γνωστής χορωδίας που είχε βγει τότε παγανιά στα shows όλης της χώρας, τραγουδούν το «Ηφαίστειο που ξυπνά». Η Άλκιστη Πρωτοψάλτη πήγε στη Χαβάη για να ξεχάσει.

 
 

Η Ρούλα και το Τσιγάρο του Κότσιρα

 
 

Σε αυτό το βίντεο, μεγαλύτερο θύμα δεν είναι μόνο ο Γιάννης Κότσιρας και το σούπερ χιτ τότε Τσιγάρο, αλλά η Μαντόνα. Προσέξτε καλά το κούτελο και τα χέρια της ερμηνεύτριας.

 
 

Bonus track:

Η Ρούλα και η απογοήτευση

 
 

Τι θα δείτε: Τη Ρούλα να τραγουδάει το πιο βαρετό τραγούδι του κόσμου ανάμεσα σε φωτιές, δαδιά, καπνούς και χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια

 
 

http://makarenia.wordpress.com/

Best of internet