Quantcast
THE STREAM

Παλαιοχριστιανική τηλεεργασία για τον Δήμο Ερέτριας έκανε ο 45χρονος στην Κορινθία

Επίσης είναι και πρώην οργανωμένος Χρυσαυγίτης ο ιδιοκτήτης της τρύπας


THE NEWSROOM · 19 Φεβρουαρίου 2024

Όλο και πιο σουρεάλ γίνεται η ιστορία με τους Παλαιοχριστιανούς στην Κορινθία, αγαπητές φίλες και φίλοι. Ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος υποτίθεται ότι ήθελε να πάει να ζήσει κάπου μακριά από την κοινωνία, φέρεται να είναι δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος για λόγους υγείας πήρε μετάταξη στον Δήμο Ερέτριας – Αμαρύνθου από κάποιον άλλο δήμο.

Εντωμεταξύ, ο 45χρονος σήμερα το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με δικογραφία για απείθεια στο νόμο και μη συμμόρφωση στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο. Σύμφωνα τον δήμαρχο Ερέτριας (ο οποίος έγινε δήμαρχος πριν λίγες βδομάδες πρακτικά) Νίκο Γουρνή, ο άνδρας είναι όντως δημοτικός υπάλληλος καθώς τον βρήκε στα χαρτιά.

Η επίσημη δικαιολογία για την απουσία του από τον δήμο και τη δουλειά του εκεί (υπενθυμίζουμε ότι ο 45χρονος δε ζούσε καν στην Εύβοια) είναι ότι ο 45χρονος τηλεεργαζόταν. Μάλιστα, υποτίθεται ότι έκανε και κανονικά αυτά που του ανέθεταν.

«Έκανε δουλειά εξ αποστάσεως. Εγώ παρέλαβα τον δήμο αρχές του χρόνου. Ενημερώθηκα και του έχω στείλει και έγγραφα να παρουσιαστεί. Απ’ ό,τι βλέπω εγώ από τα χαρτιά του 2020, έγινε μετάταξη για λόγους υγείας στον δήμο εδώ, παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως, έτσι μας είχαν πει από την προηγούμενη διοίκηση.

Εμείς βρήκαμε εδώ πέρα, είχε ένα έγγραφο από τον αντιδήμαρχο στις 16 του μήνα ότι δεν παρουσιαζόταν εδώ. Εστειλα έγγραφο στον εν λόγω κύριο, δεν παρουσιάστηκε, και δεύτερο έγγραφο στις 13 του μήνα που τον καλώ σε απολογία γιατί δεν ερχόταν. Παρ’ όλα αυτά, μέσα στην υπηρεσία, επειδή τα ψάχνω τώρα, τις δουλειές που του είχαν αναθέσει τις έκανε

Σα να μην έφτανε αυτό, ο ίδιος ο 45χρονος φέρεται να μοιράστηκε με τους αστυνομικούς μια άλλη ενδιαφέρουσα όψη από το παρελθόν του. Ο 45χρονος ανέφερε ότι ήταν οργανωμένος χρυσαυγίτης στην περιοχή της Ηλιούπολης, ήταν δε και αρχιτσιράκι του ηγετικού στέλεχους της ναζιστικής οργάνωσης Ηλία Παναγιώταρου, ο οποίος ως γνωστόν είναι στη φυλακή.

Το πιο αστείο όμως είναι ο λόγος που τον έκανε να φύγει από την Αθήνα. Ο 45χρονος πατέρας φαίνεται ότι έφαγε βρωμόξυλο σε μια συμπλοκή Χρυσής Αυγής – αναρχικών, ένα γεγονός που τον έκανε να σκεφτεί πολλά για τη ζωή και τις αποφάσεις του.

Το ότι εντέλει ο φασίστας κατέληξε σε μια τρύπα στην Κορινθία είναι σχεδόν λογοτεχνικό.

 

Best of internet