Quantcast
ADVERTORIALS

Μπήκαμε στο μυαλό 6 Ελλήνων celebrities και ανασύραμε τις πιο ενδόμυχες φαντασιώσεις τους (ήταν μια έντονη εμπειρία)

We…crunched their fantasies θα μπορούσε να πει κανείς


LUBEN CREW · 23 Δεκεμβρίου 2016

Έχετε δει αυτές τις καινούριες διαφημίσεις της Crunch με τις φαντασιώσεις; Ντάξει δεν πειράζει αν δεν τις έχετε δει, θα σας τις περιγράψουμε εμείς: Στη μία είναι μια τύπισσα που κάθεται σ’ένα καφέ και με το που δαγκώνει μια Crunch εμφανίζονται απ’το πουθενά 3 σφίχτες κι αρχίζουν να την καυλαντίζουν αγρίως, σε μια άλλη παίζει ένα αντίστοιχο σκηνικό μ’ένα γυαλάκια και 2 super hot “καθηγήτριες” σ’ένα αμφιθέατρο κ.ο.κ.. Kάπου εδώ να πούμε ένα μπράβο και στον ηθοποιό που κάνει το γυαλάκια για την ερμηνεία του, ειδικά τη στιγμή που μπαίνει μέσα η καθηγήτρια. Το παιδί πονάει:

View post on imgur.com

 

 

Ε λοιπόν, αυτές οι διαφημίσεις σ’εμάς κάνανε δουλίτσα ε. Δεν εννοούμε ότι τις είδαμε και τώρα θέλουμε να φάμε περισσότερη σοκολάτα – αυτό εξυπακούεται. Εννοούμε ότι μας ενέπνευσε το κόνσεπτ και το σλόγκαν (“Crunch your fantasies”, μη ρωτάτε τι σημαίνει – ούτε εμείς είμαστε σίγουροι) και μετά απλά δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε ποιες μπορεί να είναι οι φαντασιώσεις, διάφορων αγαπημένων μας Ελλήνων celebrities. Που τα βρίσκουμε όμως ε; Για να δούμε τι σκαρώσαμε πάλι οι τρελάκηδες:

 

Βασίλης Λεβέντης

leventis-dimosiotita

Τι πιο εύκολο να ποντάρεις το σπίτι σου, το αμάξι σου και κάτι κτηματάκια στο χωριό στην απόλυτη φαντασίωση του Βασίλη Λεβέντη; Με απόδοση 1.02 στο κουπόνι, η «Οικουμενική» σε πάει εύκολα ταμείο, επιστρέφοντάς σου το ποντάρισμα, ένα σκυλόσπιτο και μια σοκολάτα. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ζει και αναπνέει για τη μέρα που οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πάνω στο φόβο της ηρωικής εξόδου με εκλογές, θα πουν «Βασίλη, γελ μπουρντά» και θα του προτείνουν οικουμενική κυβέρνηση μαζί με κάνα τεχνοκράτη για να σωθεί η φάση. Το αν θα αντέξει τη χαρά κάποιου υπουργικού θώκου, ότε και αν έρθει εκείνη η ώρα παίζεται. Για την ώρα, πάντως, δεν κινδυνεύει, οι ονειρώξεις δε σκοτώνουν.

Γιώργος Λιάγκας

liagkas1405345147

Ο πρόσφατα χωρισμένος παρουσιαστής θα χει επιστρέψει, σίγουρα, σε μια εργένικου τύπου ζωή, παρότι δε δένει με την ηλικία του. Και εργένικη ζωή σημαίνει να ξυπνάς μόνος, να μαγειρεύεις μόνος, να βλέπεις ταινίες μόνος (άρτι χωρισμένος δε θα θέλει μάλλον παρέα). Άντε και να βλέπεις μπάλα με κάναν φίλο. Ο Γιώργος, κρίνοντας από την προϋπηρεσία του στα πρωινά πάνελ, σίγουρα ποντάρει πολλά στο δεύτερο και φαντασιώνεται τη μέρα που θα μπορεί να μαγειρεύει σαν τον Άκη Πετρετζίκη. Να κόβει μαεστρικά τη σπάλα, να δένει τις λευκές σάλτσες με κάποιο περίεργο μπαχαρικό, να φτιάχνει υπέροχες σοκολατοδημιουργίες σε 20 λεπτά. Και να τρώει όλα μόνος του. Με ή χωρίς τα αντίστοιχα ινσταγκραμικά ποστς.

STAN

stan-people-3_1

Στο Στράτο, κατά βάθος, δεν αρέσουν αυτά τα events που πάει και ανάβει δέντρα και τα 15χρονα κραυγάζουν ΟΥΑΟΥ από κάτω, ο Στράτος είναι μεγαλύτερος από αυτό. Ο Στράτος θα θελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στην αλητεία μέσα στην οποία μεγάλωσε, να φορέσει ένα Adidas, να βγει παγανιά με τα χαμίνια για φτηνό αλκοόλ περιπτέρου και σπόρια, να γράψει ρίμες για τη ζωή στο γκέτο, να τον κυνηγήσουν οι μπάτσοι, να μπορέσει κάποια στιγμή το όνομά του να σταθεί δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες της διεθνούς σκηνής. Α, και να δώσει ένα μεγαλειώδες live σε φιέστα πρωταθλήματος της ΑΕΚ.

Δημήτρης Χατζηγεωργίου

xatzigeorgiou_h_645_450

Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Λείπει ο Διαμαντίδης από τα όνειρα του Δημήτρη Χατζηγεωργίου; Φυσικά και όχι. Ο αγαπημένος ρεπόρτερ και σπίκερ μπάσκετ, στίβου, τένις, σκουός και άλλων σίγουρα έχει φανταστεί τον εαυτό του να εμπλέκεται πολλαπλά στην καθημερινή ζωή του 3D. Από το να είναι το παιδί που θα του μαζεύει τις μπάλες στην προπόνηση και το παληκάρι που του πετάει τα Gatorade σε τελειωμένους αγώνες με τον Κόροιβο Αμαλιάδας (κρίμα που θα μείνουν απωθημένα μιας και ο Διαμαντίδης το κoψε) μέχρι να γίνει ο σωφέρ του πάλαι ποτέ γκαρντ του Παναθηναϊκού και ο άνθρωπος που θα του γράφει τους λόγους, σε περίπτωση που κατέβει στον πολιτικό στίβο. Μεγαλύτερη του επιθυμία, πάντως, είναι σίγουρα κάποια βράβευσή του ως «καλύτερου κάτι δημοσιογράφου» από τα χέρια του ίδιου του Δημήτρη Διαμαντίδη, μέσα σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ που θα τον αποθεώνει σα να μην υπάρχει αύριο. Το Διαμαντίδη.

Γιώργος Μαζωνάκης

imagehandler-ashx

Μετά το δυναμικό μπάσιμο στην καλτίλα με την αφίσα αλά Holy Mountain για τη φετινή του σεζόν, ο Μαζώ δείχνει να χει ανέβει επίπεδο. Στα εύθυμα, ελαφρώς τρολαριστά χτυπήματά του στο Ίνσταγκραμ είναι πάντα περιχαρής, πίσω απ’το χαρούμενο πρόσωπό του όμως, κρύβεται μια άκρατη επιθυμία να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να απομονωθεί στη φύση. Να εκτρέφει κότες που θα του δίνουν υπέροχα αυγουλάκια, αγελαδίτσες για υπέροχο γάλα, ένα-δυο αρνιά για το Πάσχα, δυο-τρία γουρούνια για σχετικούς σκοπούς και δέκα χάμστερ για το γούστο. Και η φάρμα να βρίσκεται κάπου κοντά σε θάλασσα για να μπορεί να βγαίνει στα ανοιχτά με το βαρκάκι του για κάνα φρέσκο ψαράκι σε περίοδο νηστείας. Δε θα’ναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που το κάνει.

Κώστας Πρέκας

d08678fe5f71310a54c358b7917a9163

Ο πιο φανατικός αναγνώστης της Ελεύθερης Ώρας που έχει υπάρξει στην υφήλιο σίγουρα περνάει αρκετά καλά τις τελευταίες μέρες με τα τεκταινόμενα στη γείτονα χώρα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ονειρεύεται κάθε βράδυ τον ίδιο να βγάζει πύρινους λόγους μπροστά στην Αγιά Σοφιά, προλογίζοντας προβολές με ταινίες στις οποίες θερίζει Ιταλούς σα να μην υπάρχει αύριο. Το πιο έντονό του, όμως, όνειρο δεν μπορεί παρά να είναι ο Βλαδίμηρος Πούτιν καβάλα σε αρκούδα πλάι στον αναστημένο Κωνσταντίνο Παλαιολόγο (που αποδεικνύεται και Πολέμαρχος του Λιακόπουλου) να μπαίνουν πανηγυρικά για γύρο του θριάμβου στο Σουκρού Σαράτσογλου της Φενερμπαχτσέ, την ίδια στιγμή που αυτός επιβλέπει επιδιορθώσεις στο ναό της Αγίας Σοφίας από υπόδουλους Τούρκους για τη φιέστα παράδοσης της Πόλης στην Ελλάδα. Και πάνω απ’ όλα αυτά να παίζει Σπανουδάκης. Α, και μέσα σε όλα αυτά ο Κώστας να έχει για συνοδό τη Δούκισσα Νομικού.

(Sponsored by Crunch)

Best of internet