Quantcast
THE STREAM

Έσπασε την σιωπή του ο Νίκος Καρανίκας και μίλησε σε συνέντευξή για το ίνδαλμά του, την Ελένη Μενεγάκη

“Δε θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν αν βλέπω Μενεγάκη ή όχι”


Τσαγκ · 6 Οκτωβρίου 2016

Στο περιοδικό Down Town έδωσε συνέντευξη ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Νικος Καρανίκας και φυσικά δεν παρέλειψε να απαντήσει ερωτήσεις για την αγαπημένη του παρουσιάστρια, την Ελένη Μενεγάκη.

karanikas-650

Στην συνέντευξη του, ο Καρανίκας, λέει ότι εκτός από το να βλέπει Μενεγάκη, διαβάζει στρατηγική και φιλοσοφία.

Στη συνέχεια αναλύει το πόσο θεά είναι η Ελένη, τονίζοντας ότι δεν πιστεύει ότι η δημοφιλής παρουσιάστρια θα κράξει ποτέ την κυβέρνηση, γιατί όπως και η Ελένη με τα δώρα που μοιράζει στις φτωχές τηλεθεάτριες της στο twitter, έτσι και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βοηθάει τους πτωχούς:

Επειδή ασχολείται με τους φτωχούς ανθρώπους, θα έβλεπε ότι η κυβέρνησή μας έχει ένα κάρο προγράμματα που είναι για τους φτωχούς. Δεν κόβουμε το ρεύμα, δεν κόβουμε το νερό, δεν παίρνουμε τα σπίτια. Συνεχίζουν οι άνθρωποι να παίρνουν το επίδομα για τη σίτιση, υπάρχει επίσης επίδομα για το ενοίκιο κ.ο.κ.

 

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Καρανίκα στο Down Town:

Chinese-painting-Tao_LRG

Κινέζος φιλόσοφος απομαγνητοφωνεί τη χθεσινή εκπομπή της στρατηγού της τηλεόρασης, Ελένης Μενεγάκη

Οι Κινέζοι λένε το εξής: υπάρχει η ευφυΐα του στρατηγού και αυτή αναπτύσσεται στη φάση του πολέμου. Όπως βλέπετε, εκτός από το να παρακολουθώ Μενεγάκη, διαβάζω κινέζικη φιλοσοφία και στρατηγική. Η Μενεγάκη, λοιπόν, είναι ένας στρατηγός της τηλεόρασης. Υπάρχει ο πόλεμος των αριθμών και τον κερδίζει. Και καθώς είναι ενταγμένη σε αυτόν τον πόλεμο, αναπτύσσει μια ευφυΐα. Είναι η ευφυΐα του στρατηγού.

 

ImageHandler

Ο ίδιος αναφέρει ότι επειδή δουλεύει full-time στο γραφείο του Πρωθυπουργού και η εκπομπή πλέον έχει πάει μεσημέρι, δε θα μας πει αν την παρακολουθεί ή όχι:

Τώρα η Μενεγάκη έχει πάει μεσημέρι και εγώ δουλεύω full time. Δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν αν βλέπω Μενεγάκη ή όχι.

 

Δυστυχώς η συνέντευξη έγινε πριν το χθεσινό ντου του γαλαντόμου καναλάρχη στην εμπομπή της Ελένης, οπότε δεν τοποθετήθηκε πάνω στα χθεσινά γεγονότα.

Best of internet