Quantcast
THE STREAM

To μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στο Σινικό Τείχος είναι φτιαγμένο από το υλικό που φτιάχνονται τα τρολλ [PHOTOS]

Η υπέροχη στιγμή που δύο αρχαίοι πολιτισμοί συναντιούνται με σκοπό να φτιάξουν αστεία για το ιντερνετ


THE NEWSROOM · 4 Ιουλίου 2016

Δεν υπάρχει τίποτα πιο δροσερό για το πρωϊνό μιας Δευτέρας του Ιουλίου, αγαπητοί αναγνώστες, από το να πρέπει να καλύψεις την φιλική επίσκεψη ενός ηγέτη μιας μεσογειακής σοσιαλιστικής υπερδύναμης σε μια ασιατική σοσιαλιστική υπερδύναμη. Την επίσκεψη δηλαδή του πρωθυπουργού της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα στην Κίνα με σκοπό τη σύσφιξη σχέσεων των δύο αρχαίων πολιτισμών και την παραγωγή υλικού για μερικό από το καλύτερο trolling του τριμήνου.

Όχι τόσο γιατί ο πρωθυπουργός της χώρας είναι γνωστός για τον σεβασμό του στη σκέψη Μάο Τσε Τουνγκ αλλά γιατί κάθε ίχνος αυτής της επίσκεψης είναι ένα placeholder μαλακίας, ένας καμβάς για να αποτυπωθεί πάνω του όλη η τέχνη ενός καλλιγάμη troll. Αν όλη η ελληνική αποστολή, ο φωτογράφος και οι Κινέζοι ήταν συντάκτες του Luben δεν θα τα καταφέρναμε καλύτερα. Μιλάμε για κάτι τέτοιο:

china4

Και κάτι τέτοιο:

china2

china5

Ή αυτό:

china6

Στημένο σου λέω:

china13

Όπως είναι φυσικό το πάρτυ ξεκίνησε στο τουιτερ,

Και συνεχίστηκε οπουδήποτε αλλού:

china7

china8

china12

china9

china10

china11

Και αφού όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και μετά από την απαραίτητη επαφή με τον επενδυτικό κλάδο:

Ο επικεφαλής της Huawei, ο οποίος ξενάγησε τον πρωθυπουργό σε διάφορα τμήματα της επιχείρησης -υπό τους ήχους του «Ζορμπά»- ανακοίνωσε ότι η κινεζική εταιρεία θα εφαρμόσει ένα πρόγραμμα τριετούς διάρκειας για την εκπαίδευση Ελλήνων φοιτητών στην τεχνολογία νέας γενιάς.

πηγή: Ναυτεμπορική

Ο Αλέξης Τσίπρας αφήνει ένα σημείωμα στο βιβλίο εισκεπτών του Σινικού Τείχους. Όπως παραδέχεται και ο ίδιος, ένα σημείωμα μνημείο της παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομιάς:

Best of internet