Quantcast
THE STREAM

Ο αγαπημένος μας Σπύρος Μπιμπίλας κάνει αναγεννησιακή γυμνή φωτογράφηση για καλό σκοπό (PHOTO)

Η παιδική ηλικία μας μόλις στιγματίστηκε για πάντα


LUBEN CREW · 15 Ιουνίου 2016

 

Ο αγαπημένος μας Σπύρος Μπιμπίλας επανέρχεται στο προσκήνιο (κυριολεκτικά), γυμνός αυτή τη φορά, για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης για τη στήλη της Lifo. Το αποτέλεσμα της φωτογράφησης είναι τουλάχιστον αναγεννησιακό, ενώ οι περισσότερες φωτογραφίες μοιάζουν ιδανικές για να γίνουν Ancient Meme.

 

bibilas6

Αφού ο Σπύρος ο Μπιμπίλας χάρισε τη φωνή του στα περισσότερα καρτούν των δύο τελευταίων δεκατιών ευφραίνοντας τις παιδικές μας ψυχούλες, τώρα επιστρέφει για να μας θυμίσει ότι δεν θα ξαναγίνουμε ποτέ αθώα παιδάκια.

bibilas1

H φωτογράφηση μάλιστα συνοδεύεται με δήλωση του ηθοποιού, στην οποία περιγράφει τι του αρέσει στην Αθήνα. Αντανακλαστικά τη διαβάζουμε με τη φωνή του Σπύρου Μπιμπίλα από μέσα μας:

γιατί μπορώ κάθε βράδυ, πριν κοιμηθώ, να λέω “καληνύχτα” απ’ τη βεράντα μου στο ωραιότερο μνημείο του κόσμου, την Ακρόπολη. Την αγαπώ για την υπέροχη θάλασσα που έχει τόσο κοντά της. Για τον γαλάζιο ουρανό και για όσα νεοκλασικά σώθηκαν και μας θυμίζουν ότι θα είχαμε την ωραιότερη πρωτεύουσα του κόσμου. Εύχομαι κάποτε να γκρεμιστούν οι μεταπολεμικές πολυκατοικίες και να ξαναχτιστεί η Αθήνα με τα παλιά σχέδια, όπως ήταν.

bibilas2 bibilas3 bibilas4 bibilas5

 

 

Πρόταση σερβιρίσματος: Δείτε τις φωτογραφίες του γυμνού Σπύρου Μπιμπίλα ακούγοντας παράλληλα αυτό.

Best of internet