Quantcast
THE STREAM

Redneck τύπος στις ΗΠΑ βρήκε 20 ουρανοκατέβατα δολλάρια μέσα στο μπέργκερ του (VIDEO)

Παραλίγο να φάει στην κυριολεξία τα λεφτά του


President Creed · 9 Ιουνίου 2016

Ένας τύπος ονόματι Dave Cook, ο οποίος μοιάζει να έχει βγει από επεισόδιο του Southpark, μόλις επιβεβαίωσε ότι τα Mc Donalds δεν είναι πλαστικά, αλλά ίσως να χάρτινα, αγαπητοί φίλοι.

Το στόρι έχει ως εξής. Ο ρεντνεκ φίλος πηγαίνει με τη μητέρα του για να φάνε στα μακντόναλντζ της γειτονιάς του, παραγγέλνει ένα τσιζ σκέτο, του δίνουν ένα τσιζ σπέσιαλ:

Στην πρώτη δαγκωνιά Dave δαγκώνει και ένα χαρτονόμισμα των 20 δολλαρίων το οποίο ίσως είχε πάρει τη θέση του μαρουλιού στο τσιζ, πράγμα αρκετά λογικό.

20

Ο Cook μόλις κατάλαβε ότι παίζει εικοσαδόλλαρο στο φαΐ του δεν είπε τίποτα στο κατάστημα προφανώς, αλλά οι άλλοι πελάτες που παρατήρησαν το συμβάν άρχισαν να ψάχνουν και τα δικά τους μπέργκερ μήπως και βρουν λεφτά και στο δικό τους φαγητό, αλλά δεν.

Το όλο σκηνικό γίνεται όλο και πιο όμορφο, όταν ο Dave Cοοk περιγράφει το περιστατικό από την κουνιστή του καρέκλα στη μπροστινή βεράντα. Πλέον τις μέρες που θα έχει νευράκια, αντί να φωνάζει από τη βεράντα ‘get outta mah property, this is private proprty’, θα κοιτάζει το εικοσαδόλλαρο που είχε βρει στο μπέρκερ του και θα ησυχάζει.

 

Best of internet