Quantcast
THE STREAM

Οι χρεωμένοι οπαδοί του Α. Σώρρα καλούν τις τράπεζες να τα πάρουν από τα 600 δις του αρχηγού τους

Τώρα μπορείς κι εσύ να τρολάρεις την τράπεζα με απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου


Τσαγκ · 30 Μαΐου 2016

Ο Αρτέμης ο Σώρρας εμφανίστηκε από το πουθενά το 2012 και δήλωσε ότι διαθέτει κάπου,  κάπως 600 δις ευρώ, τα οποία επειδή είναι ψυχαρα θα τα έδινε να ξεχρεώσει η χωρά τα αδέρφια μας οι Κύπριοι και η Αλαμπάμα (είπαμε είναι ψυχάρα). Έκτος από αυτά τα δις θα έδινε και απλόχερα 20.000 ευρώ σε κάθε ψηφοφόρο του, όταν θα γινόταν με το κάλο κυβέρνηση.

Δυστυχώς ο Σώρρας δεν έχει γίνει ακόμα κυβέρνηση, για αυτό ταλαιπωρούμαστε με eurogroup και τα τοιαύτα, άλλα εξακολουθεί να μπορεί να βοηθήσει τους πιστούς του που είναι χρεωμένοι στις τράπεζες. Πρώτα τους βάζει να ορκιστούν στο όνομα του και μετά τους λέει να κανουν εξώδικο στις τράπεζες για να πάρουν τα λεφτά που τους χρωστάνε από τον λογαριασμό του Αρτέμη.

sorras

 

Σε οποιονδήποτε έχει έστω και μισό δράμι λογικής, το όλο σκηνικό θα φάνταζε σαν μια κακοστημένη φάρσα, στην Ελλάδα όμως, όπως διαβάζουμε στην Καθημερινή, υπάρχει αυτή η απόφαση του  Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών (67650/13):

 

«Στην υπό κρίση περίπτωση αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού ύψους 600 δισ. ευρώ που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρεία επενδύσεων με την επωνυμία Red Panther Limited που εδρεύει στο Λονδίνο. Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε 6 διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας, εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων, λήξεως τον μήνα Αύγουστο του έτους 2014, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας». «Από κανένα αποδεικτικό μέσο δεν αποδείχθηκε η αναλήθεια όσων υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι. Ειδικότερα, ουδόλως αποδείχθηκε η ανυπαρξία του ανωτέρου χρηματικού ποσού ή η πλαστότητα των τίτλων που το ενσωματώνουν». «Εξάλλου, ουδέποτε υπήρξε πρόθεση των κατηγορουμένων να προκαλέσουν σύγχυση στην κοινή γνώμη, παρά τούτοι κινήθηκαν αποκλειστικά από αγαθά κίνητρα και, συγκεκριμένα, ωθούμενοι από την επιθυμία τους να βοηθήσουν το κράτος να εξέλθει από τη δεινή οικονομική κρίση στην οποία έχει περιέλθει.

Δεδομένου δεν ότι όσα παρουσιάζουν κατά την εν λόγω εκδήλωση ήταν αληθή και στόχευαν αποκλειστικά στην ενημέρωση του κοινού, ούτε αμέλεια μπορεί να τους αποδοθεί ως προς την τέλεση του εγκλήματος»

 

Το δικαστήριο δεν λέει ότι τα λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν, άλλα ούτε και ότι υπάρχουν, τα 600 δις είναι κάτι σαν την γάτα του Σρέντιγκερ αποφάνθηκαν οι δικαστές, οπότε χωρίς σαφή απόφαση, ο Σώρρας συνεχίζει να τρολλάρει μέσω των ευκολό-πιστών τους τις τράπεζες, μέχρι να ξεκαθαρίσει η ελληνική δικαιοσύνη την όλη απάτη.

Best of internet