Quantcast
THE STREAM

Υπάρχει ελπίδα: Αυτοί οι Συνέλληνες ορκίζονται στο όνομα του ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ Αρτέμη Σώρρα (VIDEO)

600 δις είναι αυτά


Τσαγκ · 19 Φεβρουαρίου 2016

 

Ο Αρτέμης Σώρρας εμφανίστηκε από το πουθενά στα ελληνικά δρώμενα το 2012, λέγοντας ότι έχει στην κατοχή του κάτι παλιές ξεχασμένες μετοχές που βρήκε, οι οποίες έχουν αξία κανα 600άρι δις.

 

soras1

 

Σε καιρό κρίσης βρίσκουν οι αγύρτες το πλέον γόνιμο έδαφος για να δράσουν και παρά το παρανοϊκό της όλης ιστορίας, πολλοί συνάνθρωποί μας πείστηκαν από τον κ. Σώρρα ότι θα φέρει τα 600 δις και θα ξελασπώσει -όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και την Αλαμπάμπα (true story bro)- και φυσικά τα αδέρφια μας τους Κύπριους. Όλοι θα περίμεναν η ιστορία του Αρτέμη να ξεφουσκώσει σαν τα Ζάππεια του Αντώνη και το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης του Αλέξη.

 

Κι’ όμως παρ’ οτι 4 χρόνια μετά παρ’ ότι έχει αποδειχτεί η απάτη του και προφανώς δεν έχει δει κανείς ούτε δραχμή από τα αμύθητα ποσά του Σώρρα, φέτος εμφανίστηκαν αυτά:

Οι «ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ» ορκίζονται στον «ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ». Δηλαδή στον απατεώνα (αποδεδειγμένα) Αρτέμη Σώρρα με τα 600 δις. που είχε και θα έσωζαν την Ελλάδα. Καληνύχτα Ελλάδα. (Οι πιθανότητες να σωθεί αυτή η χώρα μειώνονται μέρα με τη μέρα δραματικά)

Posted by Δημήτρης Αλικάκος on Thursday, February 18, 2016

 

 

 

Στην διάρκεια της γνωριμίας μας με αυτήν την ενδιαφέρουσα προσωπικότητα μάθαμε ότι έχει στείλει διαστημόπλοιο της NASA στο διάστημα χωρίς καύσιμα.

 

Μέχρι και σήμερα, 4 χρόνια μετά, ΑΙΛΗΝΑΙΣ πατριώτες ορκίζονται στον ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ, δηλαδή στον Αρτέμη. Που, οκ, μορεί οι μασωνοεβραίοι να μην τον αφήνουν να πάρει τα 600δις (που έχουν πάει κανα τρις με τις προσαυξήσεις) αλλά μπορεί να σας σβήσει τα χρέη!

 

12743658_10207212864153506_229415971790563558_n

 

Μάλιστα υπάρχουν παραρτήματα της οργάνωσης σε όλη την Ελλάδα (όπως μας ενημερώνει το site τους), στα οποία συζητούν για τους κακούς εβραιομασώνους, για το πώς θα σβηστούν τα χρέη του κόσμου και για άλλα θέματα επιστημονικής φαντασίας.

(σ.σ – έχω περάσει τυχαία από ένα τέτοιο και ήταν φίσκα στους μεσήλικες ακροατές με κάποιους νεότερους με μικρόφωνα που τους έκαναν κύρηγμα και φυσικά αναρωτήθηκα που τα βρίσκουν άραγε τα λεφτά για να κάνουν όλο αυτό)

Δε γνωρίζουμε πώς χρηματοδοτείται η όλη φάση, αλλά είμαστε σίγουροι ότι μάλλον δεν είναι αό το 1 τρις του Αρτέμη που θα ξεχρεώσει τον μισό πλανήτη από τον άλλο μισό.

 

 

 

Σε περίπτωση που δεν ξεράσατε ακόμα, ακούστε και αυτή την διασκευή αφιερωμένη σε ποιόν άλλον;

 

Best of internet