Quantcast
THE STREAM

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είναι περικυκλωμένος από 2000 εξαγριωμένους αγρότες

Αναζητείται τρόπος διαφυγής του από την αστυνομία


THE NEWSROOM · 20 Ιανουαρίου 2016

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες αποκλεισμένος μέσα στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης στην Κομοτηνή, μιας και 2000 αγρότες έχουν περικυκλώσει το κτήριο, ενώ εδώ και λίγη ώρα γίνονται συνεννοήσεις μεταξύ του αστυνομικού διευθυντή και των συγκεντρωμένων γύρω από το κτήριο αγροτών ώστε να βρεθεί τρόπος για να διαφύγει ο υπουργός.

Εκτός των άλλων οι αγρότες πέταξαν αυγά στο κρήτιο της Περιφέρειας, συμπληρώνοντας την χθεσινή είδηση με την κότα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως διαβάζουμε στο iefimerida.gr :

Η επίσκεψη-συνάντηση με τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Ξάνθης ακυρώθηκε, με τους αγρότες να σχηματίζουν αυτοκινητοπομπή με περισσότερα από 100 οχήματα να βαδίζουν προς Κομοτηνή από Ξάνθη, συνεχίζοντας την πολιορκία του Υπουργού στο κτήριο της Περιφέρειας.

Νωρίτερα σε δηλώσεις τους στελέχη της συντονιστικής επιτροπής αγώνα στον Ξάνθη FM100 και την εκπομπή “Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα” ότι «δεν καθόμαστε στο τραπέζι για να συζητήσουμε με την κυβέρνηση αν πρώτα δεν αποσύρει το σχέδιο νόμου για το Ασφαλιστικό»

 

 

Best of internet