Quantcast
THE STREAM

Πλήγμα στο οικονομικό έγκλημα: η ΕΛΑΣ μπουζουριάζει καστανά στη Θεσσαλονίκη

“Και στη φουφού του καστανά, πρώτη φορά αριστερά”


THE NEWSROOM · 12 Δεκεμβρίου 2015

Μετά την πρόσφατη παραδοχή του Ευκλέδη Τσεκελώτου, Επουργού Εκενομικών, πως η κυβέρνηση καθυστέρησε να φορολογήσει/κυνηγήσει τους πλουσίους, η “πρώτη φορά back-to-back Αριστερά” περνάει στην αντεπίθεση, με αιχμή τη λαϊκή απαίτηση για πάταξη του οικονομικού εγκλήματος. Το πρώτο χτύπημα σημειώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη. Θύμα του μένους της ΕΛΑΣ για δικαιοσύνη ήταν ένας καστανάς που, κατά τις αρχές, δεν είχε άδεια. Έξι με εφτά αστυνομικοί χρειάστηκαν για να εξουδετερωθεί η απειλή του outlaw καστανά.

kastana1

Ο ηλικιωμένος φώναζε πως δεν είναι παράνομος, οι αστυνομικοί έλεγαν πως το καροτσάκι κατάσχεται. Ο ηλικιωμένος ούρλιαζε πως αυτόφωρο δεν πάει και χτυπιόταν ενώ οι αστυνομικοί τραβούσαν το καροτσάκι με τα κάστανα.

kastana2

Κάστανα σκόρπισαν παντού στο πεζοδρόμιο, ο κόσμος παρακολουθούσε αμήχανος ενώ οι αστυνομικοί φάνηκαν ακόμη πιο αμήχανοι μπροστά στη φασαρία που δεν μπορούσαν να ελέγξουν. Γιατί πώς να σύρουν τον γέρο άνθρωπο μπροστά σε τόσο κόσμο. Εν τω μεταξύ ο γερανός έφτασε και πάρκαρε απέναντι με σκοπό να παραλάβει το καρότσι και τα κάστανα, ενώ και ένα περιπολικό κατέφθασε για να συμπληρώσει το σκηνικό και να παραλάβει τον «εγκληματία».

καστανας

Στην πορεία της φάσης, ο οικονομικός εγκληματίας λιποθύμησε, με αποτέλεσμα από τη γωνία Τσιμισκή-Αριστοτέλους να αποχωρήσουν 7 μπλε Μπαλούρδοι, δυο περιπολικά, ένας γερανός και ένα ασθενοφόρο που κάλεσε η ΕΛΑΣ, γιατί και το ταραχοποιό στοιχείο άνθρωπος είναι.

ΚΑΣΤΑΝΑ2

Μια ακόμα τεράστια επιτυχία της ΕΛΑΣ

critical hit

Foe Καστανάς fainted.

Well played.

Και εις κατώτερα

 

Best of internet