Quantcast
THE STREAM

Γιατί με το hashtag #irunmarathon απλά κάνετε τζάμπα διαφήμιση στην Εθνική Τράπεζα (PHOTO)

Αρκεί να διαβάσετε τους όρους λειτουργίας


LUBEN CREW · 5 Νοεμβρίου 2015

Bγαίνει λοιπόν η αγαπημένη μας Εθνική Τράπεζα και τάζει 0,50 ευρώ για την ενίσχυση του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιών του Ναυτικού Νοσοκομείου για κάθε post που γίνεται με το hashtag #irunamarathon. Άρα μπορούμε να χτίσουμε πέντε κλινικές του Νοσοκομείου χωρίς να κουνηθούμε από την καρέκλα μας! Γαμώ;

Κάποιος κακόπιστος άνθρωπος όμως έκατσε και διάβασε τους όρους λειτουργίας που περιγράφονται στο site του “έρανου” http://www.i-runmarathon.gr, με τους οποίους δηλώνεται ρητά πως συμφωνούν όσοι χρησιμοποίησαν το hashtag. Tα hot σημεία του κανονισμού είναι υπογραμμισμένα:

2

Το οποίο σημαίνει πως με απλά μαθηματικά η Εθνική Τράπεζα θα δώσει το μεγαλοπρεπές ποσό των 5 χιλιάρικων ευρώ και θα εισπράξει απίστευτη εθελοντική διαφήμιση γι’αυτά. Για καλό πάντοτε σκοπό.

3

Και δεύτερον μη ζητήσετε και τα ρέστα. Meanwhile, για την ανακεφαλοποίηση ύψους 2.12 δις ευρώ που ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα, στη χειρότερη περίπτωση (που στη χώρα μας είναι πάντα πιθανή) το Δημόσιο, το οποίο σημαίνει οι φορολογούμενοι, μπορεί να συμμετάσχει σε ποσοστό 75%. Άρα 1,5 ΔΙΣ δωράκι στην Εθνική. Αν κάποιος είναι ακόμη πιο κακόπιστος, θα αναφέρει και τη τζιζ λέξη πλειστηριασμοί.

maration_0

 

Ευχαριστούμε για τη φιλανθρωπία Εθνική Τράπεζα.

Best of internet