Quantcast
THE STREAM

ΟΚ, το τερματίσαμε: η Χρυσή Αυγή έβγαλε ανακοίνωση κατά του bullying

Και γιατί όχι, θα μου πεις – τζάμπα είναι


THE NEWSROOM · 17 Μαρτίου 2015

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η λέξη-κλειδί είναι το bullying, καθώς η πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, έληξε(;) με την ανακάλυψη του πτώματος του νεαρού.

Καθώς οι πολιτικάντηδες και σελέμπριτις της δύσμοιρης μπανανίας μας, ανέλαβαν να χύσουν τα αναμενόμενα και καθιερωμένα σ’αυτές τις περιπτώσεις κροκοδείλια δάκρυα, εμείς προβλέπουμε οτι: το bullying θα είναι για το 2015 οτι ήταν οι τζιχαντιστές για το 2014 και η παιδοφιλία για το 2013, δηλαδή το απόλυτο και αγνό κακό που συσπειρώνει το κοσμάκη εναντίον του – όμως μοιραία, όλο αυτό το σούσουρο τραβάει τα ερπετά όπως το μέλι τις μύγες:

 

 

Ερπετό νούμερο ένα, ο γοητευτικός βαρύτονος ΠΑΣΟΚόσαυρος Ανδρέας, του οποίου τα τρυφερά σοσιαλιστικά αισθήματα αγάπης για το συνάνθρωπο, δεν τον εμπόδισαν καθόλου να εκφοβίσει και να χουλιγκανίσει μερικές φουκαριάρες εκδιδόμενες οροθετικές, για μια χούφτα ψήφους.

 

 

Ερπετό νούμερο δυο, ο μεγάλος αγωνιστής του Καρατζαφερισμού, ο άνθρωπος που πριν τις εκλογές μέτραγε τους νεοδημοκράτες που ερχόντουσαν κατά χιλιάδες στο ΛΑΟΣ, ο μέγας γιωτόμπαλος και επόμενος πρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Αϊβαλιώτης.

 

So far so good, μόνο που γίνεται και πιο ψυχεδελικό:

 

capture image

 

To bullying είναι φόνος. Ακόμα κι αν δεν οδηγήσει σε φυσική εξόντωση, όπως στην περίπτωση του αδικοχαμένου Βαγγέλη.

Το bullying είναι μια διαστροφική, σαδιστική μορφή βίας, που εξοντώνει ψυχικά το θύμα, που του αφήνει πληγές ισόβιες, που του προσβάλλει ανεπανόρθωτα την υπόσταση, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια.

 

Κυρίες και κύριοι, το bullying είναι τόσο κακό που αναγκάζει τη Χρυσή Αυγή να βγάλει ανακοίνωση εναντίον του, στην οποία μάλιστα μιλάει για “διαστροφική, σαδιστική μορφή βίας”.

 

Το ξεφτιλίσαμε επίσημα και αυτό ως είδηση και ως έννοια, our job here is done, πάμε γι’ αλλα.

 

11072920_10205149810558750_956008452_n

Best of internet