Quantcast
POLITIX

Μακάρι όλοι οι ανθρωποι να αγαπούσαν κάτι τόσο πολύ, όσο ο Κώστας Αϊβαλιώτης το ΛΑΟΣ

Ο Μέγας Γιωτόμπαλος είναι ακόμα εδώ – και προβλέπει απόλυτο θρίαμβο για το κόμμα του την Κυριακη


Τόλης Κοτολέτας · 20 Ιανουαρίου 2015
defiance (dɪˈfʌɪəns/) = περιφρόνηση, αντίσταση, ανυπακοή. Όταν γύρω σου καταρρέουν όλα, άλλα εσύ παραμένεις αποφασισμένος να παλέψεις και να ισοπεδώσεις τους εχθρούς σου, κόντρα στη λογική και τους νόμους των πιθανοτήτων.

 

Ο Κωστής ΑϊβαλιώτηςΚυδωνιάτης, είναι μια απο τις ελάχιστες στελεχάρες του ΛΑ.Ο.Σ. που δεν άφησαν ποτέ το χέρι-χέρι του αρχηγού τους, ούτε καν τώρα, που ο Καρατζαφέρης είναι με το ένα πόδι στη μπουζού και το κόμμα του φυλλορροεί. Ίσως επειδή κι ο αρχηγός δεν άφησε ποτέ τον φεγγαροπρόσωπο γιωτομπαλίνο Αϊβαλιώτη ακάλυπτο, ακόμη κι όταν αποκαλύφθηκε ότι ο τελευταίος ήταν εκπρόσωπος τύπου “πατριωτικού” κόμματος που έλεγε τελειωμένα ψέματα για να μην πάει στρατό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυο τους πάνε πακέτο και ότι ο Αϊβαλιώτης είναι ο πιο defiant πολιτικός εκεί έξω, όπως μαρτυράει και ο προσωπικός λογαριασμός του στο τουίτερ τις τελευταίες μέρες:

 

 

 

 

 

Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει… Μα φυσικά τον “Κωμικό Αλί”, δηλαδή τον Μουχαμάντ Σαίντ Αλ-Σαχάφ, εκπρόσωπο τύπου του Σαντάμ Χουσείν, αυτόν τον αξέχαστο θεούλη ο οποίος καθώς οι Αμερικάνοι έκαναν παρέλαση προς τη Βαγδάτη το 2003, στεκόταν κάθε μέρα απόλυτα σοβαρός μπροστά σε δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο και ανέλυε πώς τα άπιστα σκυλιά πεθαίνουν κατά χιλιάδες στην έρημο, τους βομβαρδίζουμε, τους έχουμε ισοπεδώσει, θα τους πετάξουμε στη θάλασσα, κλπ.

 

 

Οι ομοιότητες είναι εμφανείς νομίζω:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

(Βασίλης από Καματερό;;;)

 

 

 

 

 

 

 

Best of internet