Quantcast
THE STREAM

Κούγιας την πέφτει σε Κασσελάκη για να μην μείνει κάτι σεξιστικό που δεν είπε

Πραγματικά ασταμάτητο το πιο γνωστό θύμα ιπτάμενου τακουνιού


THE NEWSROOM · 18 Ιουνίου 2024

Πόσα μέτωπα μπορεί να ανοίξουν σε μια μέρα, αγαπητές φίλες και φίλοι; Εκτός από το ομολογουμένως απρόσμενο (αλλά spicy) ντουέτο των Light – Κουτσελίνη, υπήρξε και η επανάληψη (εδώ το πρώτο ματς) του Κούγιας – Κασσελάκης. Προς γενική έκπληξη, το angle ήταν και παραμένει ομοφοβικό.

Σε κάθε περίπτωση, η αφορμή ήταν (φυσικά) οι 100% Κούγιας δηλώσεις περί της ανδροπρεπούς συμπεριφοράς του συναδέλφου του που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του. Ο Κασσελάκης καταδίκασε μέσω tweet:


Για να έρθει πολύ σύντομα (η αρκετά επίσημη σε φορμάτ) απάντηση του Κούγια:

«Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το τι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνωστές οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε κι αυτός με τη σειρά του  (και κάλεσε διακριτικά τον εισαγγελέα):

«Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος.
Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα.
Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από την χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας.
Υ.Γ. Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους.»

 

Τι θα πρωτοκάνουν αυτές τις μέρες οι εισαγγελείς άραγε. (καλά, μην παίξετε και το σπίτι σας).

Best of internet