Quantcast
THE STREAM

Μ. Σφακιανάκης για τη διαγραφή του: «Είμαι Υδροχόος, μου αρέσουν τα challenges»

Λέει ότι προτιμάει να φύγει από


THE NEWSROOM · 4 Απριλίου 2024

Μια απάντηση που ομολογουμένως δεν περιμέναμε έδωσε ο Μανώλης Σφακιανάκης. Όχι γιατί ο πρώτος κυβερνοτσέος της χώρας επέμεινε στις απόψεις που οδήγησαν στη διαγραφή του από την παράταξη του Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής, αλλά γιατί έκανε επίδειξη των γνώσεων αστρολογίας που έχει. Όπως είπε, δεν τον πείραξε η αναποδιά γιατί είναι Υδροχόος.

Στη συνέχεια, επανέλαβε την viral επιστημονική του ανάλυση για τον ρόλο των social media στις γυναικοκτονίες. Κλείνοντας, δήλωσε ότι προτιμάει να τα σπάσει με τον Χαρδαλιά από το να ψήνει το μπιφτέκι αλλιώς. Αυτό είναι ομολογουμένως μια έκφραση που πρώτη φορά ακούμε, αλλά αυτά τα ωραία έχει η ζωή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μας αρέσουν τα challenges, είμαστε Υδροχόοι, γεννημένοι για να ξαναγεννιόμαστε από τις στάχτη μας. Το έχω κάνει πολλές φορές στη ζωή μου. Η άποψή μου ήταν και είναι μία χρόνια τώρα. Όταν σε μια σχέση ζευγαριών υπάρχει χωρισμός και μετά υπάρχει το πικάρισμα και ο αντιπερισπασμός μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Αυτό το πιστεύω, το έχω δει, το έχω διαχειριστεί σε εκατοντάδες περιπτώσεις και δεν μπορεί κανείς να μου το αλλάξει. Είναι εμπειρία και όχι παράδειγμα. Όταν δύο άνθρωποι έχετε μία σχέση και χωρίζετε, όταν γράφει ο ένας κι ο άλλος στα κοινωνικά δίκτυα “περνάω καλά“, αυτός που δεν περνάει καλά έχει θέμα. Κι όταν είναι ψυχικά άρρωστος κάνει πράγματα που δεν πρέπει.

Καταδικάζω τον φόνο της Κυριακής, καταδικάζω την Ελληνική Αστυνομία, είμαι ενάντια στους φονιάδες και τους δολοφόνους, όμως είμαι υπέρ της αλήθειας κι αυτό είναι μια αλήθεια όσο κι αν πειράζει κάποιους. Εγώ θα την πω, όσο μεγάλο κι αν είναι το τίμημα. Είχα ένα τηλέφωνο από τον κύριο Χαρδαλιά ότι θα είμαι εκτός ομάδος. Το δέχτηκα, καλοδεχούμενο, να είναι καλά, να είναι καλά η Περιφέρεια.

Προτιμώ να φύγω από την ομάδα Χαρδαλιά, από το να κάνω κωλοτούμπες και να ψήνω το μπιφτέκι αλλιώς, όπως λένε. Εδώ γελάμε. Γιατί είμαι ένας άνθρωπος που πάντοτε πιστεύω αυτά που λέω. Είμαι μαζί σας με οποιοδήποτε τίμημα.»


Θα τον βλέπατε να κάνει τον ιντερνετικό αστρολόγο μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη;

Best of internet