Quantcast
THE STREAM

Διορία για εκκαθαρίσεις αιώνιων φοιτητών έδωσε το υπουργείο Παιδείας της αχάμπαρης κυβέρνησης

Δεν ξέρει που πάει να μπλέξει


THE NEWSROOM · 9 Φεβρουαρίου 2024

Την ίσως μεγαλύτερη σφηκοφωλιά στα φοιτητικά αποφάσισε να ενοχλήσει (και αυτή) η κυβέρνηση. Ο γενικός γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, Οδυσσέας – Ιωάννης Ζώρας μίλησε στην ΕΡΤ και αποκάλυψε ότι από την επόμενη ακαδημαϊκή σεζόν θα ξεκινήσει η διαγραφή των αιωνίων.

Ναι αγαπητές φίλες και φίλοι, αυτά τα αρχαία ονόματα στις λίστες τριγκάρουν ΚΑΘΕ κυβέρνηση, οπότε πρέπει να εξαφανιστούν. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ζώρας είπε ότι το όριο θα είναι το ν+2 (αν ανοίξατε αυτό το άρθρο προφανώς ξέρετε τι σημαίνει αυτό) και ότι οι εκκαθαρίσεις θα ξεκινήσουν από την ακαδημαϊκή χρονία 2024-2025. Εξαιρέσεις θα γίνουν για ειδικές περιπτώσεις, όπως λόγους υγείας.

Να πούμε εδώ ότι κατά τη γνώμη μας δεν υπάρχει λόγος να αρχίσετε να πανικοβάλλεστε για εσάς ή τους δικούς σας ανθρώπους (συγγενείς, κολλητούς, γκομενάκια κλπ). Η εκκαθάριση των αιωνίων είναι μια επιθυμία που έχει εξαγγελθεί πολλές φορές τα τελευταία 20 χρόνια από σειρά κυβερνήσεων, αλλά δεν έχει υλοποιηθεί ποτέ, κατά πάσα πιθανότητα γιατί θα προκαλέσει υπερβολικά το κοινό αίσθημα χωρίς προφανή λόγο, διότι οι αιώνιοι φοιτητές δεν κοστίζουν κάτι. Απλά υπάρχουν σαν τις κούτες που δεν ανοίχτηκαν ποτέ μετά την μετακόμιση.

Οκ δε νομίζουμε ότι σας πείσαμε, άμα πέσουμε έξω ελάτε να διαγράψετε εμάς το 2025.

 

Best of internet