Quantcast
THE STREAM

«ΑΣ’ΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ»: Diss και από Αρχιεπίσκοπο μάζεψε ο Στέφανος Κασσελάκης

Περισσότερα diss κι από τον Snik έχει μαζέψει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ


THE NEWSROOM · 15 Δεκεμβρίου 2023

Από παντού έρχονται τα diss για τον Στέφανο Κασσελάκη, αγαπητές φίλες και φίλοι. Μετά την (αναμενόμενη, εδώ που τα λέμε) μπηχτή από τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άρπαξε κι ένα τελείως unexpected απαξιωτικό σχόλιο από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Το αστείο εδώ πέρα είναι ότι δεν προηγήθηκε καμιά συζήτηση ή διαφωνία μεταξύ των δύο ανδρών, απλά Ιερώνυμος chose violence. Η αφορμή ήταν οι ερωτήσεις που έγιναν στον αρχιεπίσκοπο για τη θέση της Εκκλησίας ως προς τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Θα πέσετε από τα σύννεφα, αλλά η Εκκλησία της Ελλάδος δεν πολυθέλει να ακούει ούτε για γάμους ούτε για τεκνοθεσίες, αλλά αν μη τι άλλο ο Ιερώνυμος υποσχέθηκε ότι θα διαβάσουν το νομοσχέδιο.

«Περιμένουμε να τεθεί σε συζήτηση ο νόμος για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Αν τεθεί. Αν τεθεί, θα πρέπει να το κουβεντιάσουμε. Αν δεν διαβάσουμε το νομοσχέδιο, πως να πούμε αν είμαστε υπέρ ή κατά; Περιμένουμε πρώτα να το διαβάσουμε.»

Η μπηχτή προς τον Κασσελάκη ήρθε όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε από τον αρχιπαπά της χώρας να σχολιάσει την κίνηση του Κασσελάκη να παντρευτεί με τον σύντροφό του και μάλιστα στην Αμερική. Εκεί ο Ιερώνυμος είπε το εξής:

«Άσε τον καημένο κι αυτόν.»

Εδώ ο Κασσελάκης λογικά θα απαντήσει με φράση από τη Βίβλο, αν κρίνουμε από το πως χειρίστηκε τον γενικό.

Best of internet