Quantcast
THE STREAM

Ηρωική έφοδο στα DM της Dua Lipa στο Instagram έκανε ο γύπας Βασάλος του Survivor

Το δημοσίευσε ο ίδιος για να είμαστε 100% σίγουροι ότι συνέβη


THE NEWSROOM · 4 Ιουλίου 2023

Όλα για το φλεξ γίνονται αυτές τις μέρες, αγαπητές φίλες και φίλοι – ακόμη και η άνδρας στιγμή στιγμή του Κωνσταντίνου Βασάλου. Μετά την αναχώρηση/αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο ο πρωήν παίχτης του Survivor πήγε στην Πάρο για διακοπές με τους φίλους του.

Όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, ανέβασε κι ένα γκάλερι με διάφορες στιγμούλες. Αυτή που ξεχωρίζει ανάμεσα σε αυτές ήταν η απόφασή του να στείλει (κόσμιο, τουλάχιστον) γυπαετικό μήνυμα προς την ποπ σταρ Dua Lipa. Γιατί αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας ότι χώθηκε ακάλεστος στο inbox της πασίγνωστης τραγουδίστριας, κανείς δεν ξέρει.

Όπως είπε:

«Γεια σου Ντούα. Είμαι ο Κωνσταντίνος από την Ελλάδα. Είσαι πολύ όμορφη και ταλαντούχα. Ελπίζω μια μέρα να σε συναντήσω.»

Η απόδοση ότι το μήνυμα δεν έχει ούτε καν seen είναι περίπου 1.05, αν θέλετε τη στοιχηματική γνώμη μας. Μπορεί βέβαια η δημοσίευσή του να είναι μια διαδικασία αυτοτιμωρίας και αυτοταπείνωσης για την οποία δεν ξέρουμε (και δε θέλουμε να μάθουμε) τίποτα, αν κρίνουμε από τη λεζάντα του γκάλερι:

«Όσο και να το βλέπεις, δεν αλλάζει. Οφείλεις όμως να το διαχειριστείς, να βρεις έναν τρόπο να βγεις από τα… κόκκινα και να αντιδράσεις ώριμα μετά από την ήττα σου!»

Το ενδιαφέρον θα ήταν να το στείλει η ίδια η Dua Lipa στο Άνδρας Στιγμή.

 

Best of internet