Quantcast
THE STREAM

Ο Παύλος Χαϊκάλης παρατάει το θέατρο για να γίνει αστρολόγος παλαιάς κοπής

Μια σειρά από καταγγελίες στα πλαίσια του #MeToo ήταν αρκετές ώστε ο γνωστός ηθοποιός να ακολουθήσει το όνειρό του


THE NEWSROOM · 11 Φεβρουαρίου 2022

Την αλλαγή καριέρας που όλες και όλοι περιμέναμε έχει έτοιμη ο Παύλος Χαϊκάλης. Συνδυάζοντας το πάθος του για τα αστέρια με την ανάγκη να φύγει κάπως από τον αστερισμό καταγγελιών σεξουαλικής κακοποίησης (μεταξύ άλλων, απόπειρα βιασμού) και παρενόχλησης εις βάρος του (1, 2), ο γνωστός ηθοποιός πήρε την απόφαση να ασχοληθεί full time με την αστρολογία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν το πρωί της Παρασκευής (11/2) στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, ο Παύλος Χαϊκάλης έχει ήδη μετακομίσει στην πατρίδα του, Ηλεία. Εκεί αναζητεί συνεργάτες στο ίδιο μήκος κύματος που ψήνονται να συμμετάσχουν στην παραγωγή αστρολογικού περιεχομένου. Η αλήθεια είναι ότι η τελευταία του παράσταση, η οποία είχε περίπου 10 θεατές, έκανε τα πάντα για να τον ενθαρρύνει σε αυτή την κατεύθυνση:

Πριν λίγες εβδομάδες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Πελοπόννησος” ο γνωστός πρώην ηθοποιός είχε πει τα εξής:

«Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα. Κι θα σας αποκαλύψω ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα. Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι…»

Πραγματικά, ελπίζουμε να παρέμβει κάποιος (το κράτος, ο ΟΗΕ, ένας ανώτερος εξωγήινος πολιτισμός) πριν ο άντρας παλαιάς κοπής αποπειραθεί να βοηθήσει τις γυναίκες σε αυτά τα θέματα ή σε οποιαδήποτε άλλα θέματα τις απασχολούν.

Best of internet