Quantcast
THE STREAM

Η φωτογράφηση του Alice Cooper με Κεραμέως και Πλεύρη είναι η τέλεια μπάντα του κατηχητικού

Το 2022 είναι μια περίεργη χρόνια αλλά αυτές οι φωτογραφίες ξεπερνάνε κάθε προηγούμενο


THE NEWSROOM · 27 Ιουνίου 2022

Καμιά φορά δεν έχουμε τίποτα να σχολιάσουμε. Το τρελό συναυλιακό παρεάκι που συνδυάζει Σάκη Ρουβά και Alice Cooper (και Bonnie Tyler, έτσι για τη φάση) έγινε ακόμη τρελότερο με έναν τελείως αναπάντεχο τρόπο: Το προηγούμενο βράδυ από τη συναυλία, η οποία υπενθυμίζουμε ότι διοργανώθηκε με στόχο να σπρώξει λίγο την γνωστή κατάσταση με τα μάρμαρα του Παρθενώνα, οι καλλιτέχνες συναντήθηκαν στο Μουσείο της Ακρόπολης με εκλεκτά μέλη της ελληνικής πολιτικής ελίτ.

Κάπως έτσι βρεθήκαμε στο σημείο να χαζεύουμε την φωτογραφία της θηλυκής εκδοχής του Κωνσταντίνου Καντακουζηνού, Νίκης Κεραμέως, με τον βετεράνο πρώην μπαχαλοσατανιστή νυν μαυροντυμένο χριστιανό παππούλη, Alice Cooper. Δε θα πούμε ψέματα, τώρα πια σίγουρα τα βρίσκουν πολύ περισσότερο από πριν 50 χρόνια, αλλά όπως και να το κάνει κανείς, η φωτογραφία είναι υπέροχη:

«Χθες, σε μία μαγική βραδιά στο Μουσείο της Ακρόπολης πριν από τη μεγάλη αποψινή συναυλία με στόχο την ευαισθητοποίηση για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα, μια πρωτοβουλία του Phoebus, του Desmond Child και του Giorgos Lempesis. Kαλλιτέχνες από τη διεθνή και την εγχώρια μουσική σκηνή, όπως Alice Cooper, Rita Wilson, Bonnie Tyler, Sakis Rouvas ενώνουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους για να ακουστεί ακόμη πιο δυνατά η διεκδίκηση για την επανένωση των γλυπτών.»

Για αυτή την κατάσταση, αν πρέπει να γίνει ένα post, τότε είναι το crossover με Γκάλης Κούπερ:

Τίποτα όμως δε θα μπορούσε να μας προετοιμάσει για τη φωτογραφία του Alice Cooper με τον Θάνο Πλεύρη, μια στιγμή τόσο αμήχανη που θυμίζει την εποχή πριν την εφεύρεση του τροχού:

Να πούμε εδώ ότι οι δύο πολιτικοί έβγαλαν φωτογραφίες και με την αξιαγάπητη Bonnie Tyler, όμως τους λείπει η απίστευτη παρεακική δύναμη των φωτογραφιών με τον Alice Cooper. Από την άλλη, η μία έχει και συμμετοχή – έκπληξη:

Ελπίζουμε το teaser για την επόμενη αντίστοιχη συναυλία να είναι ένα φιλανθρωπικό καραόκε με τον Άδωνι Γεωργιάδη ή κάτι τέτοιο.

Best of internet