Quantcast
THE STREAM

Τρελό παρεάκι με Alice Cooper, Bonnie Tyler και Σάκη Ρουβά θα τραγουδήσει για τα μάρμαρα του Παρθενώνα

Συναυλία αλληλεγγύης στις Καρυάτιδες με γνωστούς μουσικούς που οριακά τις πρόλαβαν


THE NEWSROOM · 25 Μαΐου 2022

Καιρό είχαμε να σκεφτούμε αυτή τη φράση, αλλά καταλληλότερος χαρακτηρισμός για το εν λόγω καλλιτεχνικό threesome δεν υπάρχει. Ο γνωστός παραγωγός και συνθέτης Desmond Child (οκ, ήταν πιο γνωστός πριν από 23 χρόνια που κυκλοφόρησε το Livin’ La Vida Loca αλλά παραμένει πιο γνωστός από εμάς, ή ακόμη κι από τον Σάκη Τανιμανίδη) αποφάσισε να οργανώσει μια συναυλία αλληλεγγύης στις Καρυάτιδες – κοινώς, υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα.

Η συναυλία θα γίνει στις 27 Ιουνίου στο Ηρώδειο. Μέχρι εδώ καλά. Το πράγμα ξεφεύγει στο line-up της συναυλίας, όπου με κάποιο μαγικό τρόπο ενώθηκαν ο Alice Cooper, η Bonnie Tyler και ο Σάκης Ρουβάς. Για την απίστευτη αυτή συνταγή, ο ίδιος φέρεται να δήλωσε τα εξής:

«Αυτή η ξεχωριστή συναυλία πραγματοποιείται για την υποστήριξη της επανένωσης των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, για να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη και να συγκεντρώσει κεφάλαια υπέρ της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα στο σπίτι τους. Έρχομαι στην Ελλάδα με την οικογένειά μου εδώ και δεκαετίες και αγαπώ αυτή τη χώρα με όλη μου την καρδιά! Τη νιώθω πραγματικά σαν δεύτερο σπίτι μου. Ελάτε μαζί μας το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιουνίου στο επιβλητικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού για τη συναυλία DESMOND CHILD ROCKS THE PARTHENON» 

Εμείς αναμένουμε να διασκευάσουν όλοι μαζί κάτι, ειδικά το Livin’ La Vida Loca:

 

Best of internet