Quantcast
THE STREAM

Αντιεμβολιαστικά σουξέ σε νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας θα ερμηνεύει ο Γρηγόρης Πετράκος

Ο εκλεκτός του κ. Τράγκα θα τραγουδάει κανονικά με τα rapid test του για κάθε φίλο της μουσικής και εχθρό της Νέας Τάξης


THE NEWSROOM · 12 Οκτωβρίου 2021

Δεν πιστεύουμε να έχετε ξεχάσει τον Γρηγόρη Πετράκο. Ο τραγουδιστής με τις ιδιαίτερες στο θέμα του Covid19 απόψεις έκανε το μεγάλο μπαμ πριν ένα περίπου χρόνο, όταν δημοσίευσε ένα πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ (κάποιοι το είπαν απλά viral βίντεο) όπου αποδείκνυε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι δεν υπάρχει πανδημία. Όπως είχε δηλώσει πέρσι τέτοια εποχή:

«Δεν υπήρξε καμία έξαρση επιδημίας και τίποτα ανησυχητικό στη χώρα μας. Τα lockdown δεν επηρεάζουν τις επιδημίες, αλλά έχουν σκοπό να μεταδώσουν την καμπύλη της μετάδοσης.

αν λοιπόν δεν μας είχε πληροφορήσει κανείς ότι είμαστε σε πανδημία, εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν θα είχαμε καταλάβει τίποτα.»

Κάπου 12 μήνες μετά, έχει μπει πολύ νερό στο αυλάκι. Τα lockdown πέρασαν (μπορεί και όχι, θα δείξει), τα εμβόλια έγιναν πραγματικότητα (οκ, περίπου), ζούμε σε έναν παράδεισο υγείας και ελευθερίας. Οπότε, ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισε να επιστρέψει στο επαγγελματικό τραγούδι, και μάλιστα σε κλειστό μαγαζί, όπως σημειώνει η εφημερίδα Πελοπόννησος.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να ακούσετε μια αντιστασιακή φωνή, ο κ. Πετράκος θα εμφανίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι σε νυχτερινό μαγαζί της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα. Μαζί του θα τραγουδά και η Βάλια Σωμαράκη, με την οποία συνεργάζονταν στο καλοκαιρινό Χάραμα.  Η κρίσιμη διαφορά είναι ότι το προηγούμενο μαγαζί είναι ανοιχτό, ενώ ο νέος χώρος θα είναι κλειστός και θα λειτουργεί μόνο με εμβολιασμένους πελάτες (χωρίς να είναι υποχρεωτικό να έχει εμβολιαστεί το προσωπικό).

Έτσι, ο κ. Πετράκος θα τραγουδάει με rapid tests. Γιατί όπως πιθανόν να είδατε, ο κ. Πετράκος δεν έχει εμβολιαστεί και ούτε πρόκειται:

«Δεν έχω κάνει το εμβόλιο και ούτε θα το κάνω ποτέ. Αυτό είναι κάτι προσωπικό. Ποτέ δεν παρότρυνα κανέναν να το κάνει ή να μην το κάνει. Όταν εγώ είμαι γιατρός και έχω 1.000 ασθενείς, πρέπει να δω έναν έναν το ιστορικό του, να συζητήσω μαζί και του να δω αν πρέπει να κάνει ή όχι το εμβόλιο.»

Στον ίδιο χρόνο, υποστήριξε επίσης ότι οι διαφορετικές απόψεις έχουν μεγάλη σημασία για την ανθρωπότητα, οπότε παρομοίασε τον εαυτό με τον Γαλιλαίο:

«Ότι έχω γράψει 1,5 χρόνο τώρα; είναι μόνο αναδημοσίευση και κολάζ επιστημονικών απόψεων που διαβάζω και αφού έχω πάρει έγκριση από φίλους επιστήμονες και γιατρούς που έχω προσωπική σχέση».

Προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω ο τραγουδιστής αναρωτήθηκε αν «πηγαίνει με την πλειοψηφία η επιστήμη και η αλήθεια; Τι μας διδάσκει η ιστορία; Ο Γαλιλαίος ήταν ένας όταν έλεγε η γη γυρίζει. Και τη μια γνώμη όταν είναι σοβαρή την εξετάζουμε.»


Με τα πολλά, ο κ. Πετράκος αποφάσισε ότι πρέπει να προσφέρει ως μαχόμενος πολιτικός. Το κατάλληλο όχημα για τις απόψεις ενός σύγχρονου Γαλιλαίου είναι φυσικά το κόμμα του Γιώργου Τράγκα:

Αν λοιπόν γουστάρετε να ακούσετε λίγο αυθεντικό αντιεμβολιαστικό ρεπερτόριο, τώρα ξέρετε που να πάτε.

 

Best of internet