Quantcast
THE STREAM

Μy ΠΑΣΟΚ Style Rocks: Στα πράσινα και με Κάρμινα Μπουράνα βγήκε η Ζήνα Κουτσελίνη στο πλατό

Μέχρι και το τηλεοπτικό styling συνεχίζει να επηρεάζει το κόμμα του σοσιαλισμού


THE NEWSROOM · 21 Σεπτεμβρίου 2021

Το παλιό ΠΑΣΟΚ μπορεί να μην είναι πια μαζί μας (αν δεν ήταν επιβεβαίωση ο θάνατος του Άκη Τσοχατζόπουλου, τότε δεν ξέρουμε τι ήταν), όμως αυτό δε σημαίνει ότι σταμάτησε να ζει στις καρδιές των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Ο λαός δεν ξεχνά το κόμμα της καρδιάς του και του αποδίδει ακόμη τιμές.

Όπως για παράδειγμα η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία χτες Δευτέρα 20/9 εμφανίστηκε στην εκπομπή της ντυμένη με το πράσινο του σοσιαλισμού. Μάλιστα, για να μη μπερδευτεί κανείς, όχι μόνο παραδέχτηκε ότι το πράσινο είναι από σεβασμό στα υψηλά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, αλλά έβαλε και το Κάρμινα Μπουράνα» να παίζει, το θρυλικό epic metal soundtrack που έπαιζε στις προεκλογικές ομιλίες του Ανδρέα Παπανδρέου τη δεκαετία του 1980.

Όπως είπε η παρουσιάστρια:

 «Εγώ λέω μια ατάκα και ο κόσμος μου στέλνει συνέχεια μηνύματα. Το έχετε πιάσει το υπονοούμενο. Μα γι’ αυτό το λέω για να είναι υπονοούμενο. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Κι έβαλα τα πράσινα γιατί όσο να ‘ναι, στο ζάπινγκ μένει το χρώμα. Γιατί το ΠΑΣΟΚ είχε ποσοστά…

Είναι τρελή, που θα έλεγε και η μάνα μου. Βλέπετε κύριε Σούρα, θέλω τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ γενικότερα. Κι όταν έπεσε στην αντιπολίτευση, τι ποσοστά είχε!»

Κι όταν ένας συνεργάτης της απάντησε ότι τα υψηλά ποσοστά κράτησαν μέχρι το 2009, η Ζήνα Κουτσελίνη δεν πτοήθηκε:

«Εμείς έχουμε μπροστά μας πολύ μέλλον…»

Δείτε το βίντεο από στο 3:38 και μετά:

Ούτε εμείς ξεχνάμε:

Ας πούμε βέβαια εδώ ότι η κ. Κουτσελίνη έχει πολλά highlights στην καριέρα της (και όχι, δεν θεωρούμε τέτοιο τη φορά που στην εκπομπή της ειπώθηκε ότι ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε από κρίση πανικού):

Όταν λέμε πολλά, το εννούμε:

Best of internet