Quantcast
THE STREAM

Από κρίση πανικού πέθανε τελικά ο Ζακ Κωστόπουλος, μας ενημερώνει το Star

Από τη μεσημεριανή ζώνη μαθαίνεις την αλήθεια


THE NEWSROOM · 21 Νοεμβρίου 2018

Μια ενδιαφέρουσα ερμηνεία του πορίσματος των ιατροδικαστών για τα αίτια θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, τα οποία δημοσιεύτηκαν χτες, είχαμε την τιμή να μάθουμε από τη χτεσινή επιστημονική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star. Όπως έγινε γνωστό χτες, ο 33χρονος άντρας έχασε τη ζωή του όταν τα πολλαπλά τραύματα που υπέστη από τον κοσμηματοπώλη, τον συνεργό του και τους αστυνομικούς του προκάλεσαν τρομερό stress, με αποτέλεσμα να υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Κι επειδή η επικαιρότητα είναι επικαιρότητα, η άγρυπνη μεσημεριανή ζώνη της ελληνικής TV αποφάσισε να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης της για την ενημέρωση των τηλεθεατών. Να σημειωθεί εδώ ότι πριν φτάσει στον Ζακ Κωστόπουλο, η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη πλοηγήθηκε με επιτυχία γύρω από διάφορα σημαντικά ζητήματα.

Όπως για παράδειγμα, αυτό το παιδαγωγικό δημοψήφισμα

Σε κάθε περίπτωση φτάνουμε κάποια στιγμή στο επίμαχο σημείο. Εκεί που μια συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη μας ανακοινώνει ατάραχη ότι ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε από κρίση πανικού, με τη φράση της να περνάει τελείως απαρατήρητη στην εκπομπή. Σε περίπτωση που έχετε την απορία, η κακοποίηση ενός 33χρονου στα χέρια αγνώστων για τελείως άκυρο λόγο περνάει τελείως ξώφαλτσα από όλο το πάνελ, με την φρικτή εμπειρία του να θυμίζει κάτι σαν συζήτηση για κρίση άσθματος, ή κάποιο στιγμιότυπο της Ντένης Μαρκορά στους Δύο Ξένους.

Για την ακρίβεια, υπάρχει ένα σημείο που η λεζάντα «ανακοπή καρδιάς λόγω κρίσης πανικού», συνυπάρχει με ένα βίντεο που δείχνει τον Ζακ Κωστόπουλο να τρώει άγριες κλωτσιές στο κεφάλι, το οποίο αποδεικνύει ότι αν μη τι άλλο το ελληνικό σουρεαλιστικό κίνημα ζει και βασιλεύει:

Δείτε το εκπληκτικό στιγμιότυπο:

Να σημειωθεί ότι την ίδια μέρα ο ΣΚΑΪ έπαιζε το ίδιο γεγονός, αλλά χωρίς να αναφέρει στη μεγάλη λεζάντα τον λόγο για τον οποίο ο Ζακ Κωστόπουλος έπαθε ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου. Αντίθετα, το έβαλαν στη μικρή λεζάντα κάτω που δε φαίνεται, κάπως σαν τους όρους στα συμβόλαια των ασφαλιστικών :

Μάλλον θα έπαθε καρδιακό για το ποδόσφαιρο κι αυτός.

 

 

Best of internet