Quantcast
THE STREAM

Ελικόπτερο προσγειώθηκε μέσα σε μπιτσόμπαρο της Μυκόνου για να σώσει ξαπλώστρες

Ένας επιχειρηματίας προσγείωσε το ελικόπτερο του και απογείωσε τον πήχη για το θέαμα στο νησί της καρδιάς μας


THE NEWSROOM · 9 Ιουνίου 2021

Τις ικανότητες του στο πιλοτάρισμα ελικοπτέρων έδειξε ο επιχειρηματίας Βασίλης Χήτος, όταν προσγειώθηκε μέσα σε μπιτσόμπαρο της Μυκόνου προκειμένου να παραστεί σε κάποια πάρα πολύ σημαντική δουλειά που δεν θέλησε να μοιραστεί με το κοινό. Το πρωί του Σαββάτου, ο επιχειρηματίας κατέβασε το ιδιόκτητο ελικόπτερό του μέσα σε beach bar κοσμικής παραλίας του κοσμικού νησιού, σηκώνοντας τόνους κοσμικής άμμου με τον έλικά του.

Θα μπορούσε φυσικά να το έχει προσγειώσει σε ελικοδρόμιο ή κάτι τέτοιο, αλλά αυτό θα σήμαινε αναπόφευκτα καθυστερήσεις σε αυτή την πάρα πολύ σημαντική δουλειά που λέγαμε πριν. Μαζί με τον επιχειρηματία στο ελικόπτερο ήταν κι ο εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο κόσμος που βρισκόταν στην παραλία δεν ξέρει να εκτιμά τέτοιου είδους υπερθεάματα, διότι έφυγε τρέχοντας από το σημείο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, το υπουργείο Μεταφορών διενεργεί έρευνα για την υπόθεση. Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο:

Κι επειδή υπήρξαν κάποιοι κομπλεξικοί που σχολίασαν ότι όλο αυτό έγινε για την ποζεριά, ο κ. Χήτος κέρασε μια πτήση αλήθειας. Όπως είπε, δεν το έκανε για το σόου, άλλοι έχουν κόμπλεξ που ασχολούνται όλη την ώρα με τη Μύκονο:

«Δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε σόου, ούτε ανάγκη το είχαμε. Μας υπέδειξαν ένα σημείο προσγείωσης, ήμασταν στο σημείο, το είδαμε ότι ήταν καθαρό και όχι επικίνδυνο και έτσι κάναμε την πιο γρήγορη προσέγγιση για να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

 Δόθηκε πολύ μεγάλη έκταση στο θέμα, λες και τα προβλήματα όλης της Ελλάδας, είναι τι συμβαίνει στη Μύκονο. Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι διαφωνώ με τον ντόρο που προκλήθηκε.»
Σχολίασε επίσης ενοχλημένος που κανένας δεν ασχολείται με το ανθρωπιστικό του έργο. Κατά τη γνώμη μας, θα βοηθούσε αν πέταγε πάνω από τα βουνά της Μυκόνου:
«Και να σας πω και κάτι άλλο, δεν είδα να δείχνετε το ανάλογο ενδιαφέρον όταν πετούσα στα βουνά της Ηπείρου και χαροπάλευα για να βρω ορειβάτες που είχαν χαθεί. Με θλίψη καρπώνομαι μια αρνητική δημοσιότητα. Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται.»
Έτσι είναι δυστυχώς ο κόσμος μας, άδικος.

Best of internet